Kíváncsi vagy, milyen parfümöt és hajápoló csodaszert használ az énekesnő?

Kedvenc szépségápolási termékeiről mesélt Hayley

Hayley nemrégiben így vezette fel az alul olvasható, saját blogján is megosztott interjút:

Az egyik kedvenc életmódblogom készített velem egy rövidke interjút. Tök jó volt kiemelni néhány szépségápolási terméket a mindennapjaimból, amelyek mind természetes anyagokból készülnek (!)… és lehet, hogy még nem próbáltátok őket ezelőtt? Fontos, hogy megjegyezzem, hogy végre valahára beszélhettem a pattanásokról, amelyekkel már 19 éves korom óta állandóan harcolok. Aztán felfedeztem ezeket az egészséges cuccokat, és azóta többnyire hibátlan a bőröm, ezért is gondolkozom ma már ennyire másképp a szépségápolásról. Ez persze nem jelenti azt, hogy néha nem vásárolok egy-két rúzst és szempillaspirált a helyi szupermarketben, de nagyon fontos, hogy olyan termékeket vegyünk és használjunk, amelyek nincsenek tele felesleges vegyszerekkel. Oda kell figyelnünk a hosszútávú hatásokra is.

Az interjú fordítása:


Képzeld el, hogy te vagy Hayley Williams, a Paramore énekesnője. A zenekarod legutolsó kislemeze, az Ain’t If Fun szinte kifolyik a rádióból, miközben te teltházas koncerteket adsz az egész világon. Valószínűleg szükséged van néhány tutibiztos sminktrükkre a fellépésekhez, ugye?

Téves. Az egészséges megoldások híve, a 25 éves Williams inkább a természetes termékeket részesíti előnyben, amikor csak tudja.

Azt szeretem a természetes termékekben, hogy amikor megszeretsz egyet, és elkezded használni, nemcsak azonnal elégedett leszel, de hosszú távon is nyugtázhatod, hogy egészséges döntést hoztál.

– mondja.

cats9

Williams a pattanásokkal való küzdelme során fedezte fel a természetes szépségápolást, miután kipróbált néhány nagyon erős terméket.

Őszintén, néhány persze működött közülük, de nem éreztem helyesnek ilyen agresszív beavatkozásokat napi rendszerességgel. […] A hosszú távú hatások elijesztettek.

– emlékszik vissza.

Így tehát, amikor Hayley a színpadra készül, ő és sminkese, Brian J. O’Connor olyan márkák termékeit preferálja, mint például az Armour Beauty és a Tarte.

Azt szeretném, hogy a bőröm egészségesnek és természetesnek látszódjon a fellépés teljes hossza alatt. Nagyon fontos, hogy mielőtt rákerül a púder, megfelelően hidratáljuk és előkészítsük, például testápolóval, vagy olajokkal. Az én kedvenc sminkelés előtti hidratálóm a Tarte egyik terméke. Még nyomás alatt is rendkívül tartós, és nincs tőle az a kellemetlen maszk-érzetem, mint a legtöbb alapozótól.

Persze olyan szempillaspirál nem létezik, amelyik egy teljes Paramore koncert hosszát kibírná (mivelhogy az összes reflektor rád van irányítva, és 25 000 rajongó visít az irányodba), akár természetes, akár nem.

Nem igazán érdekel, hogy úgy nézek ki a végére, mint egy panda, ez egy rock show, nem pedig egy címlapfotó

– tette hozzá.

Hayley „pandaként” a 2013-as iTunes fesztiválon
Hayley „pandaként” a 2013-as iTunes fesztiválon

Íme Hayley 5 kedvenc természetes terméke:

1. DoTerra PastTense – Illóolaj-keverékes stift (kb. 5 000 Ft)

— Ezt mindenhova magammal viszem. Tele van stresszcsökkentő illóolajokkal (amelyek bizonyítottan terápiás hatásúak), mint például a levendula, borsmenta, kamilla, bazsalikom stb. Nagyon hasznos olyan emberek számára, akiknek hozzám hasonlóan sokszor beáll a nyakuk a feszültségtől. Arról már nem is beszélve, amikor a fejem rázom. Csak odakenem a görgő segítségével a halántékomra vagy a nyakam hátuljára, és esküszöm, perceken belül érzem, hogy egy borsmentás-levendulás álomvilágba kerültem, ahol nem létezik stressz.

2. RMS Un – Korrektor (kb. 9 000 Ft)

— A legkedvencencebb szépségápolási termékem. Régebben ezzel fedtem el a pattanásaimat, akár a színpadon voltam, akár nem, és a mai napig használom, pedig már sima a bőröm. Egészséges összetevői gyengéden bánnak az érzékeny bőrrel is, de azért elég jól működik ahhoz, hogy visszanyerd az önbizalmad.

3. Kevin Murphy – Újra-fiatal-maszk (kb. 10 500 Ft)

Kevin Murphy hajápoló termékcsaládja talán az egyetlen ok, amiért a hajam még ma is egyben van. Az elmúlt hét évben szinte csak ezt használtam, és az agyonfestett hajam még így is olyan egészséges, mint bárki másé. Az összes termék parabéntól, szulfáttól, és persze kegyetlenségtől mentes, és ez a hajmaszk az új kedvencem, ha ápolásról van szó. Imádom az illatát, és azt is, hogy a hajamon azonnal meglátszik az eredmény.

4. Rich Hippie Rock Star – Természetes parfüm (kb. 21 250 Ft)

— Először is, igen, tudatában vagyok, milyen béna dolog, hogy egy rockbandában játszom, és a parfümöm neve Rocksztár, de hát ez most nem fontos. A parfümöktől sajnos mindig megfájdul a fejem, így elkezdtem olyan alternatív megoldásokat keresni, amik nincsenek teletömve értelmetlen hülyeségekkel, így találtam rá erre. Számomra ez a tökéletes keveréke a virágos, feminin, szexi, fűszeres, vaníliás illatoknak. Pluszpont jár a picike ampulláért és a görgős felvivőért, amitől olyan kényelmes ezzel együtt utazni.

5. S.W. Basics – Citromfüves testolaj (kb. 9 000 Ft)

Annyira szeretem ezt a céget! Mindazt, amit képviselnek, és az ott dolgozó embereket. Az összes termékük annyira kényeztető és szórakoztató egyszerre. Bármit is rendelsz tőlük, az összetevőket megtalálod egyértelműen listázva a csomagolás elején. Ennek a terméknek például négy, ismétlem, NÉGY összetevője van. Sosem éreztem még magam olyan teljesnek, mint amikor bekenem a bőröm ezzel a varázslattal a reggeli zuhanyzás vagy fürdő után.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?