Október 10-én lesz látható az első előadás.

Broadway-darabban lesznek hallhatók a Paramore dalai

A Broadway egyik új klubja, a Time Square-től alig néhány méterre lévő 54 Below új darabot mutat be Punk Goes Below címen. A musicalben olyan előadók dalait hallhatjuk majd, mint a Fall Out Boy, a Blink-182, a Panic! at the Disco, a Yellowcard, a My Chemical Romance, a 5 Seconds of Summer, és természetesen a Paramore. Néhány pop-punk énekes is feldolgoz majd Broadway-klasszikusokat, a bevételek egy része pedig a nonprofit To Write Love On Her Arms szervezethez kerül majd, akiket már a Paramore is támogatott a depresszió, a szenvedélybetegségek és az öngyilkossági kísérletek megelőzésében és kezelésében.

Az első, Alexis Acar által rendezett darab október 10-én lesz látható, a jegyárak pedig 9 600 Ft körül mozognak majd. További infókat a hely honlapján, a 54below.com-on olvashattok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?