Összegyűjtöttük Hayley 5 legemlékezetesebb koncertmegszakítását. Nézzétek meg, mik borították ki annyira az énekesnőt, hogy félbeszakítson egy show-t!

Az 5 legemlékezetesebb koncertmegszakítás Hayley-től

Hayley-ről köztudott, hogy nem takargatja a véleményét, kerek perec megmondja, mit gondol. Akkor is így van ez, ha éppenséggel egy koncertet kell félbeszakítania ennek érdekében. Cikkünkben összeszedtük az 5 legemlékezetesebb ilyen esetet.

1. 2010. április

Bár korábban is előfordult már, hogy az énekesnő félbeszakított egy-két fellépést, 2010-ben kicsit megszaporodott az esetek száma. Április 30-án, amikor a zenekar Atlantic Cityben játszott, két lány elkezdett verekedni a Turn It Off alatt, mire Hayley leállította a srácokat, és így szólt:

Mégis miért balhéztok egy Paramore-koncerten? Odakint harcoljatok, ahol amúgy is sok a probléma, annak van értelme. Mi éppen egy szerelmes dalt játszunk, ezek boldog idők. […] Bocsi, kicsit megzavartatok. Folytathatjuk az utolsó refréntől? Ez a csaj tök kivolt, mindenkit ütögetett… Okés, akkor az utolsó refréntől!

A videóban 3.11-től láthatjátok a jelenetet.

2. 2010. szeptember

2.47-nél láthatjuk Hayley-t, ahogy elkezdi csóválni a fejét, majd egy rövid hallgatás után beleénekli a dalba, hogy „neeee harcoljatoook!”, utána pedig szól a zenekarnak, hogy álljanak le.

Hé, te srác! Egy Paramore-koncerten vagy, most nem a Terror [szerk: egy hardcore zenekar] játszik. Menj valahova máshova, itt elég hülyén mutatsz, tisztára, mint egy idióta. De látom, a csajok is verekednek… az is elég marhaság. Menjetek ki szépen!

Menjetek, menjetek, menjetek ki! Biztonsági, vidd már ki őket! […] Most beszélgetni próbálsz velük, vagy kirakni őket? […] Ha azt látom, hogy verekedtek, majd én is addig ütögetem magam, amíg vérezni nem kezd az arcom, aztán bánhatjátok! Na, játszunk még dalokat?

– mondta.

3. 2010. október

Egy időben Hayley-nek szokása volt felállítani a rajongókat azokban az arénákban, ahova árultak ülőjegyeket. A Crushcrushcrusht rendszerint addig nem kezdte el olyankor a zenekar, amíg a közönség minden egyes tagja fel nem állt. Az alábbi videóban hosszú perceken keresztül azért nem játszott a banda, mert két srác ülve maradt, és kedvenc drámakirálynőnk egyszerűen nem volt hajlandó addig énekelni.

4. 2011. július

A Warped Tour színpadán Hayley újfent megállította a koncertet, majd a videóban 1.34-nél kezdődően megkérdezte egy fiútól:

Minden okés? Nem akarok ilyet látni. Nem tudom, mi történt, de mi volt ez? Jól vagy? A másik srác is jól van? Nem lehetne, hogy békében legyünk? Tudom, hogy menő dolog keménynek lenni, de azért annyira mégse! Mármint nézzetek rám. Én se vagyok erős, bár elég izmos vagyok, de azért… ne akarjátok, hogy lemenjek oda! Második verze, mehet? Figyellek titeket!

5. 2013. augusztus

Az eddigi legemlékezetesebb eset egy brazíliai koncerten történt tavaly, amiről mi is beszámoltunk akkor. Bár a show nem állt meg, Hayley eléggé ideges lett. Csúnyán összeveszett az egyik biztonsági őrrel, akit jól láthatóan le is köpött, majd a levegőben utánarúgott. Másnap elmondta az Instagramon, hogy a férfi egyfolytában úgy meredt rá, mint egy darab húsra, ahelyett, hogy az emberek épségére figyelt volna. Többen hozzátették, hogy Hayley nemcsak ezért küldte ki az izomembert, hanem azért is, mert állítólag megütötte az egyik rajongót. Számunkra ez az eset talán már egy kicsit túl durva, épp ezért megértjük Hball indokait. Különösen mókás, hogy az ominózus eset alatt az Ignorance szólt.

A videót sajnos nem tudjuk beágyazni, mivel a feltöltője nem engedélyezte, de a YouTube-on megleshetitek. 1.07-től figyeljetek!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Káromkodós outrót kapott a Dead Horse

Három dalt adott elő a Tiny Desk koncert keretében, melyet a Dead Horse-szal zárt.

Vélemény, hozzászólás?