Botrányosan viselkednek a kanadai popsztár rajongói a kedvencüket ért vádak után, miszerint az énekes a Paramore lemezborítóját koppintotta legújabb dala népszerűsítésére.

Halálosan megfenyegették Hayley-t Justin Bieber rajongói

Tegnap mutatta be legújabb dalát a kanadai Justin Bieber, aki ingyenesen elérhető szerzeményének a We Were Born For This címet adta. A szám lemezborítójához egy brazil Paramore-rajongó 2011-es alkotását használta fel, ami nagy port kavart később a Twitteren és a többi közösségi site-on – annak ellenére is, hogy Hayley közölte: őt nem foglalkoztatja a dolog.

Három éve tette közzé Tumblr-oldalán fan artját Marcus, akinek művét Justin és kiadója fél perc alatt lementették a keresési portálok találati listájából, majd egy méretre vágás után publikálták sajátjukként. A képen jól láthatóan a Paramore 2007-es albumának, a Riot! betűtípusával írt szöveg van, és mint mindannyian tudjuk, kedvenc bandánk említett korongján is szerepel egy Born For This című dal. (Nyilván ezért készült a rajongói alkotás is.)

Justin Bieber legújabb dalának kislemezborítója, valamint jelenlegi profilképe a Twitteren
Justin Bieber legújabb dalának kislemezborítója, valamint jelenlegi profilképe a Twitteren
A 2007-es Riot! borítója
A 2007-es Riot! borítója

A Twitteren hosszú órákig trendelt a #BieberStoleFromParamore (Bieber lopott a Paramore-tól) tag, ami alatt rengeteg érdekes üzenet olvasható még mindig.

Néhány „kedvencünk”:

És ha ez nem lenne elég, volt olyan is, aki halálos fenyegetéseket küldött Hayley-nek…

A Riot! borítójáról egyébként tudni illik, hogy Hayley egyik legnagyobb kedvenc együttesének cédégrafikája, a No Doubt Rock Steadyjének képe ihlette – bevallottan!

Mint írtuk, Hayley-t különösebben nem érintette meg a dolog. Mikroblogján egy retweettel és egy képaláírással rendezte le az ügyet, pár órával később pedig Tumblr-oldalán tett egy rövid megjegyzést. Jeremy üzeneteiből viszont látszik, hogy dühös volt.

Valószínűleg a dolog nem fog jogi útra terelődni, hiszen JB a kislemezt nem adja ki hivatalosan, csupán online, ingyen tette közzé, így ezzel takarózhat.

Elfogult reakciónk:

tumblr_inline_n4reyuwrrH1qdtfig

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?