A Paramore védelmére keltek a Fall Out Boy tagjai, miután a Queens of the Stone Age-rajongók betámadták az együttest.

Patrick Stump: „Akinek nem tetszik a Paramore, akár haza is mehet!”

Nemrégiben jelentették be, hogy a Paramore ezen a nyáron fellép az angol Reading & Leeds fesztiválpároson, mely az egyetlen idei európai koncertjük lesz. Sokan azonban nemtetszésüket fejezték ki, mert szerintük a zenekar nem elég nagy név ahhoz, hogy a felhozatal élvonalában szerepeltessék őket, mások szerint pedig egy kiszámítható húzásról van szó. A lineup olyan bandákból áll, mint pl. a hazánkban is fellépő Arctic Monkeys, a Blink-182 és a Queens of the Stone Age. Utóbbi rajongói abszurdnak tartják, hogy a Paramore-t ugyanakkora szenzációként hozta le a szervező, mint kedvencüket. Ezzel kapcsolatban fejezték ki véleményeiket minap a Fall Out Boy tagjai, akik azonnal régi barátaik védelmére keltek:

Az az érdekes a Paramore-ban, hogy bár egykor ugyanannál a kiadónál voltunk, mégis teljesen máshogy oszlanak el a rajongóink. Ezért is döntöttünk úgy, hogy összehozzuk a két tábort az amerikai turnénkon. Úgy látom, itt Angliában hatalmas tömegek imádják őket. Az, hogy húzónévként lettek feltüntetve, számomra egyáltalán nem meglepő, szerintem zseniális koncerteket nyomnak.

– mondta a zenekar gitárosa, Pete.

Tényleg eszméletlenek élőben, szerintem ha bárkinek problémája van vele, nyugodtan menjen csak haza, mielőtt ők jönnek, de akár ott is maradhat, hogy leessen az álla, mert hihetetlenek!

– tette hozzá Patrick Stump, a frontember.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?