Angel Haze amerikai rapper tinédzserkora óta példaképként tekint Hayley-re, hamarosan pedig nevét is magára tetováltatja.

Angel Haze magára tetováltatja Hayley nevét

Angel Haze amerikai rapper 2013-ban vált igazán ismertté, amikor egy ingyenesen kiadott EP után megjelentette debütáló stúdióalbumát. A mindössze 22 éves lányra énekesnőnk is felfigyelt, ő pedig azt állítja, Hayley igazi példakép számára.

Nem akarok őrültnek hangzani, de szerintem valahol meg volt írva, hogy Hayley Williams és én összebarátkozzunk. Tizenhat éves voltam, amikor a Riot! megjelent, és épp akkoriban kezdtem el zenét hallgatni – a keresztény környezetben, ahol felnőttem, ez tilos volt. Bekapcsoltam a tévét és az MTV-n láttam ezt a vörös hajú lányt egy banda élén, a legerősebb hanggal, amit valaha hallottam, fiúsan felöltözve és azt csinálva, amit általában egy fiú tesz. Emlékszem, hogy az ágyamon táncoltam a Crushcrushcrushra.

Próbálok nem találkozni a példaképeimmel. Három hete Párizsban voltam a Givenchy bemutatóján, végig Kanye West mellett ültem és egy szót se szóltam hozzá. Nem akartam megkockáztatni, hogy a róla kialakult képem megváltozzon. Amikor először találkoztam Hayley-vel, az teljesen véletlen volt. Tavaly nyáron történt, amikor kisebb koncerteket adtam az SXSW fesztiválon. A MAC partiján voltam, a menedzserem pedig hirtelen odahozta őt és azt mondta neki, hogy »Hayley, Angel hatalmas rajongód.« Aztán megváltoztattam a twitteres biómat arra, hogy „Rap Game Hayley Williams”. Minden nap tweeteltünk egymásnak, és a barátságunk azonnal beindult.

Az első találkozásukkor készült fotó
Az első találkozásukkor készült fotó

Eléggé hasonló a személyiségünk. Az emberek azt hihetik, túlságosan is kemények vagyunk, de ha találkozol velünk, rájössz, hogy ez nem igaz. Ő a legédesebb, legkedvesebb lány a világon, és az egyetlen ember, akivel beszéltem a karrieremmel kapcsolatos kételyeimről. Amikor kijött az albumom, még üzenetet is küldött nekem.

Hayley tizennégy éves volt, amikor leszerződött. Tudja, milyen fiatal nőnek lenni a zeneiparban. A rockágazatban lévők helyzete lényegesebben könnyebb, mint a rappereké – itt egyszerre csak egy lány fér el, egyetlen női rapper, ez már csak így megy. A rockban viszont a lányok ugyanúgy ellensúlyozzák a fiúkat, mint minden más munkahelyen. Egyszer azt mondtam Hayley-nek, úgy érzem magam, mint a rap csúnya mostohalánya. Azt válaszolta, hogy »Cseszd meg, amit te csinálsz, az provokálja a műfajodat. Ez nem arról szól, hogy megfelelj egy bizonyos elvárásnak. Erősnek kell maradnod azokért, akik tényleg értik, amit mondani akarsz!«

Hayley meghívott az első Madison Square Garden-es koncertjükre is. Azelőtt még nem igazán voltam koncerten. Rengeteg videót készítettem a telefonommal, és a színpadi megjelenésem is megváltozott utána. A következő albumomhoz épp gitározni tanulok, már el tudom játszani a The Only Exceptiont, ami a kedvenc Paramore-dalom.

Alig tudom elhinni, hogy egy olyan ember, aki egykor csupán a példaképem volt, ma a barátom. Kikérem a véleményét mindenről. Múlt hónapban befestettem a hajam, és megkérdeztem tőle, maradjak a lilánál vagy fessem vissza szőkére? Azt mondta, maradjon a lila, de legyen egy kicsit világosabb, és úgy fogok kinézni, mint egy Én kicsi pónim-figura. Szóval eldöntöttük, hogy létrehozzuk a saját punk-rock Én kicsi pónim-játékainkat. Narancssárga és kékeslila színű sörényük lesz, és tetoválás a fenekükön.

Ami azt illeti, az alkaromra fogom tetováltatni Hayley aláírását, mert annyira leírhatatlanul szeretem őt.

Forrás: redbull.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?