Paramore és Fun: újabb közreműködés?

A srácok régóta jó kapcsolatot ápolnak a Fun tagjaival, akikkel kiadójuk, a Fueled By Ramen révén ismerkedtek meg. Ennek gyümölcseként több kisebb közös projektet is láthattunk már, most pedig összegyűjtöttük, mik voltak ezek.

A két együttes barátsága 2010-ben kezdődött, amikor a Paramore tavaszi és őszi turnéján a Fun volt az egyik előzenekar. Előbbi során az Egyesült Államokat zenélték körbe, utóbbi pedig Nagy-Britanniában zajlott. A koncertsorozat alatt Hayley több alkalommal is elénekelte az At Least I’m Not As Sad As I Used To Be című dalt az együttes tagjaival, melyről több videó is készült. Ezt követően sokáig nem hallhattunk közös munkáról, egészen 2012 májusáig, amikor Hayley csatlakozott a Funhoz a BBC Radio 1 Live Lounge-beli fellépésén, ahol Gotye Somebody That I Used To Know-ját dolgozták fel. Az előadás érdekessége az volt, hogy az énekesnő épp Los Angelesben tartózkodott a Paramore negyedik albumának felvételei miatt, ezért a Skype-on keresztül énekelt, amire a műsor történetében addig még nem volt példa.

Csaknem két év csend után nemrég napvilágot látott a hír a két banda, pontosabban Hayley és Jack Antonoff együttműködéséről, a Fun gitárosa ugyanis debütáló szólóalbumán dolgozik, melyről az első dal már meg is jelent, és elmondása szerint a munkálatok során többször is kikérte énekesnőnk véleményét – Taylor Swiftével együtt. Terjednek pletykák arról is, hogy az albumon hallható lesz majd egy Hayley-vel közös dal, de az MTV Newsnak adott interjújában Jack elárulta, hogy bár tényleg lesz duett a számok között, nem valószínű, hogy ő énekel benne.

Hayley nemcsak Jackkel, de húgával, a divattervező Rachellel is nagyon jóban van. 2011-ben részt vett a lány divatbemutatóján, ahol egy interjút is készített vele, a Monster videójában pedig egy Rachel által tervezett ruhát viselt.

cats1 (3)

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?