Ryan Seacrestnek adott interjút Hayley, aki kitért a Valentin-napi téma mellett természetesen a MonumenTourra is.

Öt év alatt először tölthette együtt a Valentin-napot Hayley és Chad

Több mint ötéves kapcsolatuk során Hayley először tölthette barátjával a Valentin-napot, és az ünneplés előtt arra is tudott időt szakítani, hogy látogatást tegyen a KIIS FM stúdiójában, ahol Ryan Seacresttel beszélgetett többek közt a Fall Out Boyjal való közös turnéról és az Ain’t It Fun klipjéről.

tumblr_n0zvpob3Ft1qepqsgo1_12802

Az interjú során kitértek a Valentin-napra, amire Hayley bevallása szerint egyáltalán nem készült:

Nem tudom még, nem tudom, mit tervez. Nem tudom, miféle Valentin-nap lesz ez, de gondoltam, sose vagyok itthon, ki kéne találnom valamit? Erre Chad azt mondta, »Elég! Most én tervezek!«, úgyhogy nem rukkoltam elő semmivel.

– mondta, majd az Ain’t It Fun világrekordokat döntögető klipjére terelődött a téma:

Azt gondoltuk, vicces lenne felállítani a rekorddöntés világrekordját. Tényleg megdöntöttük az összeset a videóban, szám szerint tízet. […] Amikor a dalt írtam, éppen betöltöttem a 23-at, és ideköltöztem. Teljesen egyedül voltam, és ki kellet rángatnom magam a kisvárosi élet meghittségéből. Ijesztő volt, akkor is, ha már majdnem tíz éve turnézom az együttessel. Úgy éreztem magam, mint egy kisbaba. Ez egy szarkasztikus dal arról, hogy ez egy kegyetlen világ, de meg kell próbálnod túlélni benne.

Amíg az énekesnő ott volt, meglepték őt egy telefonhívással kedvenc sorozata, a The Walking Dead egyik szereplőjétől. Norman Reedus egy diszkrét hellóval köszönt, Hayley pedig rögtön felsikított, ahogy meghallotta a hangját. Elmondta, hogy az egész Self-Titled turné alatt az ő szériáját nézték a turnébuszon, a srácokkal együtt imádják.

Mint írtuk, idén nyáron a trió a Fall Out Boyjal karöltve közös koncertsorozatra indul, melyről szintén szó esett:

Mindkét zenekar ugyanazzal, egy ilyen underground, punk-rock háttérrel rendelkezik, és mindketten emo együttesek voltunk annak idején. Ez a turné tisztelgés a rajongóink elszántsága előtt. Biztos vagyok benne, hogy minden koncert nagyszerű lesz!

A Monumentour június 19-én indul Connecticutban, több mint harminc várost érint majd.

Forrás: RyanSeacrest.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?