Rövid beszámolóban mesélt a hamarosan induló turnéról Hayley.

A Paramore csínytevésekkel készül a MonumenTourra

Pár hónappal ezelőtt röppent fel először a hír, hogy a Paramore és a Fall Out Boy közös turnéra indulnak. Bár néhány koncertdátum is napvilágot látott, ezeket később törölték, és egy ideig nem lehetett hallani a dologról. Néhány hete azonban kiszivárgott egy videó, ami után hivatalosan is megerősítették: idén nyáron együtt turnézik a két banda.

paramore-fob

Február 1-jén a srácok New Yorkban, egy sportrendezvényen léptek fel, előtte pedig egy rövid interjút adtak az MTV Newsnak. Hayley elárulta, hogy a koncertsorozatot egyszer már majdnem sikerült összehozni, viszont az időzítés végül nem bizonyult megfelelőnek, ezért elhalasztották. Ám most már minden készen áll arra, hogy a várva várt turné megkezdődjön:

Szerintem ez a tökéletes felállás, nagyon izgatott vagyok. Lehet, hogy jól megtréfáljuk majd őket [Fall Out Boy] valahogy, nem tudom még, de nagyon izgatott vagyok az egész dolog miatt. Mindannyian azok vagyunk, és teljes mértékben készen állunk.

– nyilatkozta az énekesnő.

A MonumenTourra tervezett produkcióval kapcsolatban a srácok elárulták, hogy bár még nem igazán gondolkodtak azon, milyen hangzást és látványt szeretnének a színpadon, azt tudják, hogy valami nagyszabásút terveznek majd.

Éppen hogy befejeztük a Self-Titled turnét, amivel nagyjából az egész világot bejártuk. Rengeteg helyen megfordultunk, és az eddigi leghosszabb koncertjeinket adtuk, szóval úgy gondoljuk, ennél csak nagyobbat alkothatunk.

Arra a kérdésre, hogy mi a Paramore és a Fall Out Boy együttműködésének jelentősége, Hayley a következő választ adta:

Mindannyian nagyon hasonló háttérrel rendelkezünk, mindkét együttes ugyanabból a világból emelkedett ki. Éppen ezért olyan jó érzés, hogy együtt alkothatunk valamit ennek a háttérnek és mindkét rajongótábornak a tiszteletére, mert már nagyon régóta szeretnék, hogy ez a turné megvalósuljon.

A MonumenTour június 19-én indul a Connecticut állambeli Hartfordból.

Forrás: mtv.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?