Közösségi profilján árult el néhány információt idén megjelenő hajfestékeiről az énekesnő.

Hayley Tumblr-bejegyzésben mesélt érkező hajfestékeiről

Mint a Nylon magazin cikkéből kiderült, a tavaly áprilisban megjelent limitált kiadású kozmetikai csomag után Hayley saját hajfestékekkel rukkolna elő. Elmondta, hogy a termékeken már hosszú hónapok óta dolgozik, ráadásul a márka nevét már évekkel ezelőtt kitalálta, de azt sajnos még nem osztotta meg velünk.

Csak tisztázni szerettem volna a dolgokat: a hírek igazak, tényleg a saját hajfestékeim elkészítésének korai stádiumában vagyok. A másik pletyka viszont, hogy a Manic Panickel dolgozom együtt, nem igaz. Baromi jók a termékeik, nagyon inspiráló a csapatuk, pont ezért nem szeretném, hogy azt higgyék, az ő nevükkel visszaélve akarok feltörni. Ciki!

Teljes mértékben a sajátom lesz a dolog! 100%-ban az én elképzeléseim alapján készül majd, és nagyon izgulok miatta. Sok van még hátra, de keményen dolgozok, alig várom, hogy többet is mesélhessek róla. Csak ezeket szerettem volna tisztázni. Köszi, hogy velem együtt lelkesedtek. Ettől csak még jobban izgulok én is!

– írta Tumblr-profilján.

A Manic Panic egyébként egy alternatív színekkel foglalkozó cég, melynek két tulajdonosa, Tish és Snooky nagyban inspirálták és ösztönözték az énekesnőt erre a lépésre.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?