Az énekesnő idei céljai közt szerepel saját hajszínpalettájának létrehozása is.

Kozmetikumok után hajfestékkel jönne Hayley

Miután 2013 áprilisában a magazin címlapján szerepelt, Hayley ebben a hónapban ismét együttműködött a Nylon csapatával. Ezúttal az újonnan indult reggeli rovatban kérdezték meg arról, mi az a négy dolog, ami szerinte jobbá tehetné a lap olvasóinak napját. Az énekesnő nemcsak az inspirációról mesélt, elmondta: idén talán piacra dobná első hajfestékeit is.


A ruhatáradba: Kate Moss és Mark Wahlberg Calvin Klein-kampánya, és Claudia Schiffer Versace-plakátja a 90-es évekből

— Kettő is van, amit megemlítenék, és mindkettőnek köze van a farmerokhoz, a félmeztelen emberekhez és a 90-es évekhez. Mindkét reklámplakát bemutatja azt, amit annyira szeretek a farmerban. Számomra ezek a nők jogait, a kemény munkát és a haladást képviselik. Egyszerre fiúsak és szuper nőiesek, időtállóak és menők. Egy ideig bántam, hogy a »farmer és póló« típusú lány voltam, de most, hogy betöltöttem a huszonötöt, a farmer iránti szerelmem újraéledt.

jeans

Az arcodra: RMS Uncover Up in „00”

— Az RMS már több mint három éve a kedvenc kozmetikai márkám. A termékek 100%-ban organikus anyagokból készülnek, és nagyon jók a pattanásos, érzékeny bőrre, mint amilyen nekem is van. A legjobb bennük pedig az, hogy végre kifejlesztettek egy olyan világos árnyalatot is, ami tökéletes az én nagyon sápadt bőrömhöz is.

Egy kis inspiráció: Manic Panic

— Mostanában inspiráló erőként hat rám mindaz, amit a Manic Panic elért. Imádom a történetét, mindazt, ami oly sokat jelent a tinédzser- és punkgeneráció számára, és hogy a segítségével mindenki találhat egy új módot az önkifejezésre. A 2014-es évre kitűzött célom az, hogy létrehozom a saját hajszínpalettámat, amire mindig is vágytam. Már évekkel ezelőtt kitaláltam a nevét, és tavaly nyáron végre elhatároztam, hogy belevágok. Rengeteg munka van vele, de Tish, Snooky és a Manic Panic továbbra is arra ösztönöznek, hogy megvalósítsam ezt az álmom.

A dal: Foster The People – Coming of Age

— Ez a dal pont akkor jelent meg, amikor szükségem volt rá. Nagyon kötődöm a dalszövegéhez, és a hangzása is nagyon tetszik.

Forrás: Nylon Magazine

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?