Az énekesnőt az Instagramon érte támadás, ami után beszólt egyik rajongójának. Nem ez az első ilyen eset.

Hayley: „Nincs régi vagy új énem”

Hayley-t gyakran éri bírálat online, legtöbbször barátja, Chad Gilbert miatt, de az sem ritka, hogy a rajongók kinézetét vagy egy-egy megnyilvánulását kritizálják. Az énekesnő általában elengedi a füle mellett a bántó megjegyzéseket, mostanában viszont úgy tűnik, egyre érzékenyebben érinti a dolog. Nem olyan rég például azzal kapcsolatban fejezte ki nemtetszését, hogy rajongók egy bizonyos csoportja szeretné őt összeboronálni Taylorral.

Tegnap egy hasonló esettel találkozhattak azok, akik nyomon követik Hayley Instagram-profilját: az egyik kép alatt, melyen jó pár 2007-2008-ban készült fotó látható, kisebb hozzászólás-háború alakult ki.

Egy rajongó ezt kommentelte:

Hiányzik a régi Hayley,

mire ő:

Elég fura, amikor olyanok mondják, hogy hiányolják a régi énem, akik igazából nem is ismernek. Csak a dalszövegeimet olvasod, és a fotóimat látod. Nincs régi vagy új Hayley, csak egy idősebb. Most 25 vagyok. Nagyon jó úgy élni évek óta, hogy emberek milliói ítélkeznek felettem, és hiszik azt, hogy ismernek…

Ezzel persze sokan egyetértettek és gyorsan Hball védelmére siettek, többen azonban továbbra is azon a véleményen vannak, hogy az énekesnőnek számolnia kellett volna a nyilvánosság árnyoldalaival, amikor úgy döntött, megosztja életének részleteit a nagyközönséggel.

insta

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?