Állva tapsolták a Paramore-t az amerikai Voice-ban

Mint írtuk, a Paramore-nak le kellett mondania egy tampai koncertet, hogy felléphessen Amerika legnézettebb tehetségkutatójának fináléjában. A hajnali órákban (magyar idő szerint 4.15 táján) elő is adták januárban megjelenő kislemezüket, az Ain’t It Funt, mellyel osztatlan sikert arattak.

Hayley magához képest visszafogott ruhában és sminkben lépett színpadra, ahol csatlakozott hozzá Christina Aguilera mentoráltja, a mindössze 16 éves Jacquie Lee is, aki bár dalszöveget tévesztett (1.25 körül a videóban), remekül végigénekelte a számot ahhoz képest, hogy az együttest az utolsó pillanatban hívták meg a műsorba, így a versenyzőnek nem sok ideje maradt a szövegtanulásra.

Hayley az adás alatt természetesen végig tudósított a Twitteren, elmondta, hogy nagyon igyekszik egy közös képet összehozni egyik legnagyobb kedvencével, Lady Gagával, ám még nem tudjuk, sikerült-e neki, hiszen nem könnyű az „anyaszörny” közelébe jutni – akkor sem, ha sztár vagy… Mindenesetre Hayley megdicsérte duettpartnerét, majd sok sikert kívánt neki a jövőre nézve. A Paramore-nak ez volt az utolsó fellépése idén.

Jacquie egyébként végül a második helyen végzett a versenyben, a tehetségkutatót pedig Adam Levine mentoráltja, Tessanne Chin nyerte. A műsorban fellépett még a OneRepublic, Céline Dion, Ne-Yo és a már említett Lady Gaga is. Az utóbbi együtt énekelt Christina Aguilerával.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Káromkodós outrót kapott a Dead Horse

Három dalt adott elő a Tiny Desk koncert keretében, melyet a Dead Horse-szal zárt.

Vélemény, hozzászólás?