Az énekesnő Tumblr-bejegyzésben mesélt arról, hogy kimarad az Ain't It Fun klipje.

Kimarad a Paramore Ain’t It Funjának a videoklipje!

Korábban már írtunk arról a pletykáról, miszerint a zenekar nem volt elégedett az Ain’t It Funhoz készült videó anyagával és ezért úgy döntöttek, hogy a Daydreaming lesz a következő klip. Bár ez a mai napig csak bizonytalan forrásból származó információ volt, Hayley most személyesen írt a témáról a Tumblr-oldalán.

Sziasztok, itt Hayley. Visszatértem, hogy elmeséljek valamit, amiről már annyira kérdeztetek…

Pár hónapja posztoltunk egy képet az Ain’t It Fun forgatásáról. Úgy fest, a klip felvétele és utómunkálatai nem lettek egészen szórakoztatóak. BASSZUS! Szóval, hogy rövidre fogjuk a dolgokat és elkerüljük a pletykákat; nem voltunk boldogok a végeredménnyel, úgyhogy úgy döntöttünk, nem jön ki a videó.

De ne aggódjatok! Azóta már forgattunk egy másikat a Daydreaminghez, ami a tengerentúli barátainknál fog megjelenni. Persze tervezzük, hogy amint csak tudunk, felveszünk majd egy újat az Ain’t It Funhoz. Amint kitaláltuk a részleteket, megosztjuk veletek is!

Szóval bocsi, hogy ilyen sokáig kétségek között hagytunk titeket. Köszi, hogy izgultok értünk, és türelemmel vártatok, természetesen észrevettük. Nálunk senkinek sem fontosabb, hogy megfelelő videója legyen ennek a dalnak, hiszen a valaha volt egyik legkedvencebb Paramore-dalunk, és amikor a klip elkészül, muszáj, hogy tökéletes legyen.

Szeretünk mindannyiótokat. Találkozunk a koncerten.
Hayley

— olvashatjuk a bejegyzésben.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?