Több programmal is kart öltött a banda, hogy segítsenek az embereken.

Újra jótékonykodik a Paramore

A napokban ért véget a több hete húzódó verseny, ahol a rajongók lemezborítókat tervezhettek az új korong négy részére, a nyertesek pedig pénzjutalmat és értékes, a bandához kapcsolódó ajándékokat kaptak. A csapat újra együtt dolgozik a fanatikusokkal.

Az együttes most a Grammy Alapítvánnyal ünnepeli együtt a zenét, a közelgő amerikai turnén ugyanis helyi gimnáziumok kórusaival közösen adják majd elő új slágerüket, az Ain’t It Funt. A rajongók minden bizonnyal a gospel kórus helyét veszik majd át a dal éneklése közben. Az iskolák támogatást kapnak a zenei program fejlesztésére is.

Az alábbi dátumokon biztosan színpadra lépnek a tanulókkal:

  • Október 15. – Seattle
  • Október 27. – Houston
  • Október 30. – St. Louis

Egy másik programban pedig ismét felveszik a harcot a rák ellen – ezúttal nemcsak Hayley, de a fiúk is. A Warner Music Australia In Their Shoes kampányát támogatva a zenekar elkészítette az egyedi Converse-cipőjét, melyet aukción bocsátanak majd eladásra. Tavaly több mint 120 ezer dollár, azaz körülbelül 26 millió forintnyi bevétel jött össze. Licitálni október 24-től lehet az eBay-en.

tumblr_muif2mxxs51rswblao2_1280

A Paramore-on kívül többek közt olyan előadók készítették el saját csukájukat, mint Ed Sheeran, Macklemore, Jason Derulo, a Fun. együttes és Christina Perri.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?