Hayley kedvenc filmjeiről, Katy Perryvel való ismertségéről, valamint álmairól mesélt az OK! magazinnak.

Hayley betétdalt írna az utolsó Éhezők viadala-filmhez

Kívántad már valaha, hogy egy híres ember bárcsak a legjobb barátod lenne? Én pont így éreztem a Hayley Williamsszel való telefonbeszélgetésem után. Természetesen beszélgettünk a Paramore közeledő Self-Titled turnéjáról, a Still Into You elsöprő sikeréről, és a popelőadókról, akikért Hayley úgy odavan. A pillanat, amikor imádni kezdtem őt, az volt, amikor megemlítette, hogy szereti a Különcök és stréberek című sorozatot, és Judd Apatow-t, és hogy reméli, az egyik daluk bekerül majd a Tökéletes hang folytatásába. Olvass tovább, hogy megtudd, Hayley miket árult el nekem minderről, és írj neki a Twitteren, hogy vigyen engem magával a turnéra, hogy többet lóghassunk együtt. Oké, haladjunk…

– írja Haley Longman, az OK! újságírója.

Gratulálok a Self-Titled turnéhoz! Melyik a kedvenc városod, ahol felléptek majd?

— A New York-i rajongóink egyszerűen őrültek. Őszintén szólva, ott északon, New Jersey-ben, Philadelphiában mindenki az. Aztán a nyugati partra megyünk, ahol szintén elvetemültek az emberek. A legjobb az egészben az, hogy akárhol járunk, mindenhol eszméletlen a közönség, de az biztos, ha az államok északnyugati részére tévedünk, ott mindig fergeteges bulit csapunk.

Furcsának vagy inkább menőnek találod, hogy még ennyi év után is vannak lányok, akik téged tartanak a példaképüknek?

— Mindkettő. Annyira jó érzés, de egyszerűen nem tudom elképzelni, miért gondolják így. Még emlékszem, amikor fiatalabb voltam, és azokat a könyveket olvastam, amiket Gwen Stefani is olvasott, úgy csináltam meg a hajam és a sminkem, ahogy ő szokta, vagy Aaliyah, vagy Missy Elliot. Sok olyan énekesnőre felnéztem, akik az átlagostól akár egy kicsit is eltérőt csináltak. Imádom a rajongóinkat. Imádom látni, ahogy kifejezik önmagukat a divaton vagy a zenén keresztül. Ezért nagyon jó érzés, hogy valaki példaképként tekint rám.

Today in #manchester

A photo posted by Hayley from Paramore (@yelyahwilliams) on

A Still Into You hatalmas siker, már átlépte a 30 milliós nézettséget a YouTube-on!

— Ez annyira király! Imádom azt a videót. Most teljesen máshogy nézek ki, mint akkor, de úgy érzem, az egy fontos pillanatot ragadott meg a bandánk életéből, és pontosan azt az érzést, amit akkor éreztünk, mikor írtuk a dalt, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá. Olyan jó érzés tölt el, mikor nézem, és szerintem a rajongóinkat is, és ettől izgatott leszek. Fogalmam sincs, hogyan múlhatnánk felül, annyira jól sikerült.

Van olyan régi sorozat vagy film, amiért még mindig odavagy?

— Igen, a Különcök és strébereket mindig imádni fogom. Kéne belőle egy film is. A színészek, akik játszottak benne, már mind befutottak és híresek, és nagyon szeretném látni, milyen lenne, ha visszatérnének a régi szerepükhöz. Azt szeretném, ha Judd Apatow rendezné. Nem tudom, milyen lenne, már nem középiskolások, és nem is néznek ki középiskolásnak, de az a sorozat nagyon sokat jelentett nekem, mikor gyerek voltam. Tudtam kötődni hozzá, ezt pedig imádtam.

Beszéljünk a zenéről! Szereted egyáltalán a popot?

— Igen! Szeretem, nem félek ezt mondani. Bár a Paramore-ban játszom, aminek nem sok köze van ehhez a műfajhoz, de ettől függetlenül nagy rajongója vagyok a popzenének. Lady Gaga Applause-a szerintem egy überkirály dal. Katy Perry is egy vagány csajszi. Nem nagyon ismerem őt, csak néhányszor találkoztunk, de nagyon szuper. Szóval igen, szeretem a popot.

cats (2)

Melyik a kedvenc számod idén? Szerinted ki fog Grammy-díjat nyerni 2014-ben?

— Atyám, ez nehéz kérdés. Van egy dal, amit sehogy sem tudok kiverni a fejemből, ez Bruno Mars Treasure-je. Szerintem ő eszméletlenül jó dalszövegeket tud írni, a legnagyobbak és a legragyogóbbak közé tartozik. Justin Timberlake a másik gyengém. Hatalmas rajongója vagyok az ‘N Syncnek [szerk.: Timberlake régi bandája], szóval ha Justin csinál valamit, megőrülök érte. Nehéz dönteni.

Imádom a Stay The Nightot! Szerinted van olyan erős a dal, hogy ez legyen a 2013-as Airplanes?

— Igen! Mikor az Airplanes készült, tudtam, hogy szeretem a dalt. Fogalmam sem volt róla, hogy ekkora sikereket fog elérni. Nagyon izgatott voltam, hogy a része lehettem. Mikor pedig meghallottam a Stay The Nightot, ugyanez az érzés ragadt el magával. Szerintem ez egy erőteljes szám, és megtisztelő, hogy Zedd engem kért fel az eléneklésére. Nagyszerű dolog, mikor egy olyan előadóval dolgozol együtt, aki teljesen más műfajban mozog, mint amiben te vagy ismert, de olyan érzés, mintha már találkoztatok volna egymással.

A Paramore több mozifilmnek is készített betétdalokat. Szerinted melyik az a film, esetleg sorozat, amihez passzolna egy-egy számotok?

— Nagyon szeretném, ha az utolsó Éhezők viadala-filmben játszhatnánk, jó móka lenne. A könyvek eszméletlenek, imádom az egész sorozatot. Egyébként egy vicces, vidám dologban, például egy vígjátékban is szívesen kipróbálnánk magunkat. Hatalmas Judd Apatow-rajongó vagyok, és bár nem hiszem, hogy a filmjeibe passzolna az összes dalunk, de van pár nótánk, ami talán mégis. Nem lenne rossz kipróbálni.

És mi van a televízióval? Tudom, hogy az egyik számotok feldolgozták a Glee-ben, de vannak olyan műsorok, amikben szívesen benne lennél?

— Nem tudom. Nagyon odavagyok az Agymenőkért, mindig megnézem, hatalmas rajongója vagyok. A filmekre kitérve annyit, hogy az egyik nagy álmom válna valóra, ha benne lehetnénk a Tökéletes hang folytatásában.

Szent ég, az az egyik kedvenc filmem!

— A legjobb! Anna Kendrick dala, a Cups volt a nyár egyik legnagyobb slágere, mármint, a semmiből jött és nagyot robbant!

Fel kéne dolgoznotok ezt a számot az egyik koncerten!

— Ez egy csodás ötlet. Majd tweetelek neki, megkérdezem, hogy csatlakozik-e hozzánk az éneklésben.

Forrás: OK! Magazine

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?