Az énekesnőt nemrég az S.W. Basics faggatta egy kicsit, Hayley pedig az eddigi legjobbnak kiáltotta ki az interjút.

Ezzel takarná pucér testét Hayley – kép

Hayley-t nemrég az S. W. Basics faggatta egy kicsit, az interjút pedig az eddigi legjobbnak kiáltotta ki az énekesnő. Íme:

Megszállottja vagy Hayley-nek? Mi is! Ez az oka annak, hogy ezzel az inspiráló csajszival vágtunk bele legújabb cikksorozatunk, az S Dub’s Certifiably Awesome Series (Az S Dub Igazoltan Király Sorozata) megírásába.

Leültünk tehát Hayley-vel, majd feltettünk neki öt vicces, ugyanakkor váratlan kérdést, amire sehol máshol nem találod a választ. Olvass tovább, hogy megtudd, mi a helyzet!

– kezdte a csapat.

1. Mi a kedvenc egészséges ételed?

– Imádom a káposztasalátát eperrel és avokádóval, egyszerű, sima sült édesburgonyával. Ó, és a Tom Kha Gai-féle vega levest barna rizzsel!

2. Melyik az az étel, amit imádsz, de egy életmódmagazin nem ajánlaná fogyasztásra?

– Banánpuding, sajtos makaróni, jeges tea (jó sok cukorral) és pogácsa. Grillezett sajtos szendvics. Ilyen vagyok, szeretem a dél-amerikai nyalámságokat. Bevallom, ha megnézek egy filmet, mindig veszek egy kis M&M’s cukorkát is.

3. Van olyan mítosz a bőrápolással kapcsolatban, amit sikerült megcáfolnod?

– Ha beolajozod az arcod, akkor ragyogni fogsz. Nagyon érzékeny vagyok, és eléggé pattanásos. A kedvenc termékeimet az RMS gyártja. A cuccaik nagyon szuperek, organikusak, és tiszta olajat használnak. Esküszöm, nemcsak szebbé, hanem frissebbé is teszik a bőrömet.

4. Hány százalékban tartod magad természetesnek?

– Hmm, olyan 70-75%-ra tippelném magam. Van egy olyan szokásom, hogy drogériákban veszem a szemhéjfestéket és a rúzst. Na meg mindig menő márkák parfümjeit fújom magamra. Ezek olyanok nekem, mint amik elengedhetetlen egy nő fantáziájának. Úgy érzem, ezek segítenek visszatartani abban, hogy ne változzak fiúvá a turnék alatt. A következő lépés pedig az, hogy találjak egy igazán szép, ugyanakkor természetes készletet, ami egész nap velem van – meg ami tényleg nem hagy fiúvá változni.

5. Mi a kedvenc meztelen állatod? (Ó, nem tudod, mi ez? Engedd meg nekünk, hogy drámai változásokat hozzunk az életedbe a magyarázattal. Ha esetleg készülnének rólad pucér képek, milyen jószággal takarnád el a csajos testrészeid?)

– Ezzel a kérdéssel minden idők legjobb interjújává vált ez a beszélgetés. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez lenne az én meztelen állatkám. Kicsit ironikus, mert kendőt visel. Én ilyenfajta nő vagyok.

Untitled-1

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?