Hayley a szépségről és a szerelemről mesélt

A Paramore visszatért, és nem tudunk betelni az új zenéjükkel! Azon kívül, hogy folyamatosan a Still Into You-ra táncolunk (hónapok óta ez az egy dal ismétlődik a lejátszón), megszállottjai lettünk Hayley Williams elbűvölő stílusának is. A tűzszínű hajától egészen a tökéletes, porcelánszínű bőréig. Williams nemcsak nagyszerűen énekel, de jó úton halad afelé, hogy szépségideál váljon belőle. Utolértük az énekesnőt, hogy egy kicsit csevegjünk a Paramore-ról, a M·A·C Cosmeticsszel való közös munkájáról, és úgy egyáltalán mindenről, ami narancssárga.

– írja a Real Beauty.

Beszéljünk egy kicsit a legújabb kislemezről (ami egyben egy hatalmas sláger is), a Still Into You-ról! Mit jelent számodra ez a dal?

– Az elkötelezettség és a monogámia inspirált, amikor megírtam. A hullámvölgy, ami ezzel a döntéssel jár, és az érzés, amikor szerelembe esünk, és küzdünk is azért a szerelemért. Én ezt egy csodálatos kalandként éltem meg.

Amikor felléptetek a Teen Choice Awardson, egy teljesen új frizurával jelentél meg a színpadon. Miért döntöttél úgy, hogy levágatod a hajad?

– Az idő miatt igazából. Túl régóta volt már hosszú hajam és egyszerűen meguntam. Most átélhetem az Ötödik elem [szerk.: klikk ide] és az Underworld által ihletett cyber babe álmaimat.

Az új album megjelenésével egyidejűleg egy sminkkollekciót is kiadtál. Hogy döntötted el, milyen árnyalatok és termékek kerüljenek az összeállításba?

– Azt akartam, hogy olyan termékek kerüljenek bele, amiket a rajongóink biztosan ismernek. A M·A·C szabad kezet adott az árnyalatok kiválasztásában, és már előre tudtam, milyen színeket szeretnék, úgyhogy az egész nagyon egyszerű volt. A Lightscapade Mineral SkinFinish púdert például 18 éves korom óta minden nap használom. Ez volt az egyik ok, amiért ez is része lett a kollekciónak. A színeket illetően, a kedvencem a rúzs. Szeretem látni, ha valaki rikító narancssárgára festi az ajkait – ez egy egyértelmű kinyilatkoztatás.

Hayley limitált kiadású kollekciója, mely egy napon jelent meg a negyedik albummal és a Still Into You videoklipjével
Hayley limitált kiadású kollekciója, mely egy napon jelent meg a negyedik albummal és a Still Into You videoklipjével

Most, hogy kezdetét veszi a Self-Titled Tour, melyik az a termék, amit mindenképp magaddal viszel?

– Az RMS Un-Coverup korrektort. Ellentétben azzal, amit az emberek gondolnak rólam a fotók alapján, amiken szépen ki vagyok sminkelve, meg minden, a bőröm nem tökéletes. Használom a korrektort minden egyes nap, hogy elrejtsem a bőrhibáimat. Olyankor is jó használni, amikor a bőrömnek rossz napja van.

Az új turnéval kapcsolatban mitől vagy izgatott?

– A nagy műsor, az új show-elemek és az új dalok miatt. Mindig érdekes látni, hogyan éneklik a rajongók élőben a számainkat. Minden új értelmet nyer, mikor emberek ezreivel oszthatod meg ezt minden este.

Elárulnád nekünk egy szépségtippedet, amire megesküszöl? Esetleg egy titkos összetevőt, amire minden lánynak szüksége lehet?

– Mindig új dolgokat próbálok ki – olajokat, maszkokat, mindenféle kencét. Ez az egyike azon kevés lányos dolgoknak, amik tényleg érdekelnek. Az egyik legjobb sminkelési trükk pedig nagyon egyszerű, de azért elárulom, hátha valaki még nem hallott róla. Veszek egy kis csillámló, gyöngyfényű púdert vagy krémet – lehet ez szemhéjpúder vagy bármi más – és a szemem belső sarkához kenem. Sokat dob a sminkemen, és segít, hogy frissebbnek tűnjek, amikor korán kell kelni a sajtómegjelenések miatt.

Van valaki, aki inspirál téged a stílusodat illetően?

– Nálam az inspiráció bárhonnan érkezhet. Nem igazán szentelek több figyelmet egy bizonyos embernek, mint egy másiknak, de ami még kislányként megragadt bennem, az Missy Elliot volt, amikor egy szemeteszsákot viselt a Supa Dupa Fly videoklipjében. Ő az egyik legbátrabb, legigazibb és legszürreálisabb művész, akiről valaha hallottam. Ez nem igazán arról szól, hogy megfeleljünk a társadalom nőkről alkotott képének, vagy annak, ami épp „menő”. Ő mindig is megrengette a világot.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?