Hayley egy régebbi interjúban arról mesélt, hogy egyedül sosem élte volna túl az iparban.

Hayley Williams sose fog szólókarrierbe kezdeni

Előkapartunk egy régebbi nyilatkozatot, melyben az énekesnő elmondta, a Paramore esetleges feloszlása után nem folytatná szólóban. Így látja Hayley a dolgokat:

„13-14 éves lehettem, mikor Avril Lavigne betört a köztudatba. Tudjátok, hogy milyenek a kiadók; ha valami nagy dolog van kialakulóban, rávetik magukat a zsákmányra, mintha cápák vadásznának egy tóban. Részemről úgy állt a dolog, hogy én voltam az énekesnő, a dalszövegíró, ráadásul gitározni is tudtam, volt pár dalom is. Azzal kevésbé voltak tisztában, hogy egy banda tagja voltam, hogy volt saját napirendem, saját terveim, terveink a fiúkkal, amiket már elkezdtünk valóra váltani. Lényegében ez mind azt jelentette, hogy heti egyszer összeugrottunk a srácokkal a garázsba gyakorolni.

Aztán addigra, mire elkezdtek hívogatni a kiadók, már döntöttem. Igen, tudtam volna egymagam dalokat írni, talán tudtam volna egyedül csinálni, de miért akartam volna? Emlékszem, még csak másodikos voltam, és minden barátomnak kiosztottam egy hangszert, amin játszhattak. Úgy gondoltuk, hogy lesz egy együttesünk, valóra fogjuk váltani az álmainkat. Mindig a része szerettem volna lenni ennek, egész életemben erre vágytam. Sokkal szívesebben zenélek a barátaimmal. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült megértetnem az emberekkel, hogy egy banda tagja akarok lenni, így a srácokkal megalapítottuk a Paramore-t.

És hogy őszinte legyek, egy Hayley Williams nem maradt volna fenn addig, mint a Paramore – sosem működött volna. Szerintem az emberek az igazi, eredeti dolgokat szeretik, és ami nekem valódinak számít, az az, hogy a zenekar énekesnője lehetek. Eladni a nevem egy hirdetőtáblán és egy CD borítóján? Az nem én lennék. Egyáltalán nem hiszem, hogy Hayley túlélte volna egyedül.”

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Kiderült, miről szól a Paramore első dala

Az Instagramon mesélt a Conspiracy mondanivalójáról Hayley.

Vélemény, hozzászólás?