Borzasztó baleset érte a Paramore dobosát, akinek kezeit ért súlyos égési sérülései miatt talán karrierjét is fel kell adnia.

Borzasztó baleset érte a Paramore dobosát

Pár hónapja Hayley nyaka és gerince sérült meg súlyosabban, majd Jeremy lába zúzódott elég csúnyán, most pedig a banda dobosa járt pórul.

A Farro testvérek 2010-es kiválása után Ilan Rubin ült Zac helyén a dobok mögött, azonban 2013 elején ő is távozott, így Miles McPherson vette át a pozíciót, aki igen komoly sebesüléseket szerzett egy balesetben nemrég. A zenész ugyanis a családjával töltött pénteki napján megpördült golfkocsijával, majd fejjel lefelé végezte az úton, és bár a felesége és barátai csak kisebb sérüléseket szereztek, ő kevésbé volt szerencsés.

Mikor a baleset történt, akkumulátorsav szivárgott, ami a kezemre és a csuklómra folyt, így harmadfokú égési sérüléseket szereztem, ráadásul a kisujjamat is eltörtem.

– mondta.

Miután néhány napot kórházban töltött, hazatért nashville-i otthonába lábadozni. Az orvosok szerint még nem lehet megállapítani, hogy a sérülések maradandóak-e a karjain, vagy hogy befolyásolhatják-e a karrierjét. Sajnos az arca és a lábai is megégtek.

Az egészségügyi állapotom miatt sajnos se a családommal lenni, se dolgozni nem tudok, ez pedig nagyon frusztráló. Ez nem úgy működik, hogy beszólok az irodába, majd egyből kapok egy másik állást.

– panaszkodott.

Bár a biztosítő fedezi a költségek nagy részét, a család egyik barátja létrehozott online egy szervezetet, ahol támogatni tudjuk a dobost. Hihetetlen, de alig 18 óra alatt 5000 dollár, azaz több mint 1 125 000 forint gyűlt össze – hála a barátoknak és a kollégáknak a zenei világban. Keressük a Help Miles nevű oldalt a Facebookon!

Forrás: Fox 17 Nashville

1175381_594759617241737_1299705953_nMilesMcPherson_HospitalPhoto

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?