Íme a Paramore karaokeversenyének nyertesei

Második alkalommal került megrendezésre a Paraoke, melynek lényege, hogy az amerikai rajongók feldolgozhatják az együttes egy dalát, ezzel esélyt adva maguknak arra, hogy nyerhessenek kedvenceiktől.

Az előző győztes Mary volt, aki kisöccseit és nagymamáját is éneklésre bírta a Whoa előadásának erejéig, az idei nyertes pedig – annak ellenére, hogy a Paramore több közösségi profilján is megosztotta a daloló Freddy Krugert – sokak meglepetésére a Spinning Jenny nevű zenekar lett, melyet Julia, Angelina, Thalia (a három testvér) és John (a büszke édesapa) alkotnak.

Még nem tudjuk, mit nyertek, hiszen több választási lehetőségük is van: egy telefonhívás a bandával, két darab koncertjegy, a Still Into You klipjében látható bicikli, melyet Hayley tekert, vagy egy Paramore-ajándékcsomag.

Update:

A nyertesek a biciklit választották.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?