Főoldal / Ti küldtétek / Élménybeszámolók / L. Lőrinc élménybeszámolója

L. Lőrinc élménybeszámolója

Az egész akkor kezdődött, mikor március végén bejelentették a koncertet. Nagyon megörültem neki, de ezt később kicsit beárnyékolta az akkoriban kiszivárgott új album, mely elsőre nagy csalódás volt számomra, és utána párszor átgondoltam, hogy menjek-e egyáltalán a koncertre, de ez nem tartott sokáig, egyből meg is vettem a jegyemet.

Délután fél 4 felé érkeztem a helyszín elé, kintről lehetett hallani, hogy bent épp hangolnak: a Part II, Decode, Ain’t It Fun, That’s What You Get dalokat próbálták, ének nélkül.

Elég kevesen voltak akkor még, az idő múlásával se nőtt meg láthatóan a létszám. A várva várt pillanat 5-kor történt meg, ekkor nyitották ki a főbejáratot, de ezután még másfél óra várakozás következett; a jegyet ellenőriztetni kellet. Miközben erre vártunk, a banda kisétált a nézőtérre és Hayley integetett nekünk, ebben a pillanatban a földön ülve várakozók mind sikítva felugrottak. Nemsokkal rá megnyitották a kapukat és mindenki rohant be jobbnál jobb hely reményében. Sikerült kifognom a negyedik-ötödik sor környékét, szemben a színpad közepével.

Nem sokkal később kezdődött az előzenekar előadása, a vártnál 20 perccel hamarabb. Reménykedtünk, hogy a Paramore is hamarabb, de sajnos ők egy fél órát csúsztak. Az előzenekar nem volt épp a legjobb, a közönség se nagyon élvezte őket. Az énekesük megkérdezte többször is, hogy a Paramore-ra várunk-e.

20:30-kor végre eljött az, amire mindannyian izgatottan vártunk. Taylor és Hayley besétáltak a színpadra és elkezdték játszani a Moving Ont, utána pedig az egész együttes a húrok közé csapott. A közönség megőrült. Emiatt hátrébb is kellett mennem.

A banda nagyon jól játszott minden dalt, ezek közül az est fénypontja volt az Anklebiters, amikor a közönségből hívtak fel embereket a színpadra, hogy énekeljenek és táncoljanak. Nagyon gyorsan eltelt ez a másfél óra, és alig eszméltünk fel, hogy a Brick By Boring Brickkel vége is lett a koncertnek.

A hely hangosítása is jó volt, mindent tisztán lehetett hallani és az ember füle se csengett utána. Röviden, tömören ennyi.

Lőrinc videói: