Megjelentette a Rose-Colored Boy klipjét a Paramore

Bár már decemberben posztoltak kulisszák mögötti képeket a forgatásról, végül csak tegnap késő este mutatták be az After Laughter legújabb kislemezének videoklipjét.

Mit kell tudni a kisfilmről? Először is azt, hogy az a Warren Fu rendezte, aki korábban már olyanokkal dolgozott együtt, mint a Haim és a Daft Punk. A banda megjelenését, ideértve a ruhákat, a hajakat és a sminket pedig egyértelműen Briannek és Phoenix Johnsonnak köszönhetjük, akik pár másodperc erejéig Lindsey Byrnes mellett szerepelnek is a végeredményben.

A klipben talán az egyik legrendhagyóbb dolog, hogy ugye a cselekmény a képi világból ítélve valamikor a 70-es, 80-as években játszódik, így kedvenc énekesnőnk valamilyen formában felelevenítette, hogy édesanyja hogyan is nézett ki akkortájt ugyanazzal a frizurával, amit Brian a forgatás kedvéért neki is alkotott.

Szintén érdekesség egyébként, hogy azért épp a minap publikálták a videót, mert az Egyesült Államokban tegnapra esett a meteorológusok napja – a klip pedig ugyebár a koncepciót tekintve igazából egy reggeli műsort mutat be, amiben időjárásjelentés is látható.

Ha kíváncsiak vagytok arra, Hayley milyen breakdownon esik át a klipben, illetve ennek mi lett a végső kimenetele, csekkoljátok feljebb a videót!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Pörgős kisfilmmel debütált a The News

Zúzós dallal és izgalmas klippel promózza tovább hatodik albumát a zenekar.

Vélemény, hozzászólás?