Hayley a héten kijelentette, a Paramore nem politizál. Taylor és Zac cáfolják az új dalok érkezését.

Heti összefoglaló: Elindult az új Paramore-turné, arculatot váltott a Good Dye Young

Elindult a Tour Three

Úgy bizony, január 7-én Barcelonában vette kezdetét az After Laughter-éra harmadik turnéja. Az elmúlt napokban az együttes a spanyol nagyváros mellett fellépett még a franciaországi Párizsban, az angol Cardiffban és Londonban, illetve ma lép színpadra Birminghamben. Holnapután pedig a hozzánk szomszédos Amszterbamban örvendeztetik meg a rajongókat egy kb. másfél órás koncerttel.

Az új turnéval megújult a setlist is

Természetesen az új turné új setlistet is jelent, ami pedig a következőképp alakult:

  1. Hard Times + Heart of Glass (Blondie-feldolgozás)
  2. Ignorance
  3. Still Into You
  4. Forgiveness
  5. Fake Happy
  6. That’s What You Get
  7. I Caught Myself
  8. Pool (Először élőben!)
  9. Hate To See Your Heart Break
  10. Caught In The Middle
  11. Told You So
  12. Idle Worship (Először élőben!)
  13. No Friend (Először élőben!)
  14. Misery Business
  15. Ain’t It Fun
  16. Grow Up + 20 Something (SZA-feldolgozás)
  17. French Class (HalfNoise-dal)
  18. Rose-Colored Boy + I Wanna Dance With Somebody (Whitney Houston-feldolgozás)

Az általunk érdekesebbnek vélt koncertpillanatokat odalinkeltük a kapcsolódó dalokhoz, a hivatkozások a YouTube-ra visznek tovább!

Taylor egyébként állítólag elsírta magát a No Friend közben. Mint tudjuk, abban a dalban a mewithoutYou frontembere vokálozik, Hayley-nek és Taylornak pedig ők a kedvenc bandájuk. Illetve épp velük koncerteznek most, ezért adták elő élőben a számot.

Tipp: A Rose-Colored Boy felvételét nézzétek meg, ha akartok egy jót nevetni Hayley-n, illetve azon, hogyan viccelte meg újra a biztonsági őröket!

A Tour Three merch-pultja is tartogat újdonságokat

Ez sem nagy meglepetés. Többek között az alábbi dolgokkal újítottak a srácok a szuvenírkészletben:

Kredit: Instagram/spartan.nyyuuu

Bejelentettek egy nyári fesztiválkoncertet is

Pár napja vált hivatalossá, hogy a zenekar június 6-án fellép a Bonnaroo fesztiválon, ahol mellettük olyan nevek is színpadra lépnek majd, mint pl. a Muse vagy épp Eminem. Ez puszta rajongói fantáziálgatás, de mekkora lenne már, ha Eminem és Hayley előadnák élőben először a közös dalukat?

Hayley nem politizál, ha nem muszáj

A Fast Companynek adott interjújában beszélt arról kedvenc énekesnőnk, hogy sosem tartotta a Paramore-t egy politizáló bandának: „Nem vagyunk a Pussy Riot. Azt sem mondanám, hogy a Green Day lennénk.” – mondta, majd kitért arra, hogy ők inkább olyan problémákról zenélnek, amivel az emberek általában csendben, magányosan küzdenek meg.

De mi is vette fel a politizálást? A Hard Timesban van egy sor, ami így szól:

Csak egy gödröt szeretnék a földbe. Szólhatsz, ha már biztonságos a felszínre jönni.

Nos, erre húztak rá egy low-key politizálást, ami miatt Hayley-nek magyarázkodnia kellett egy picit. Szerinte a mondanivalója ugyanúgy helytáll akkor is, ha mondjuk csak egy emberről szól, de akkor is, ha akár egy egész nemzetről. Persze mindezt anélkül, hogy szóba hozná az elnököt.

Mit tudni a hatodik stúdióalbumról?

A Music Feeds készített egy hosszabb interjút a Paramore-ral nemrég, és a beszélgetés során felmerült egy kérdés esetleges újabb dalokkal kapcsolatban. Taylor és Zac rövidre zárták a témát: szeretnék, ha már ott tartanának, de egyelőre szó sincs ilyesmiről.

„A régi Paramore a YouTube-on van”

Ha még gyászoljátok a régi Paramore-t, Hayley következő kommentje nektek is szól:

A régi Paramore-t a YouTube-on találod. Akkor, amikor csak szeretnéd. De azért még megígérem, én se kérem tőled azt, hogy az a valaki légy, aki 15 évvel ezelőtt voltál.

Megújult a Good Dye Young arculata

Pletykák szerint valami nagy készül a cég háza táján, és erről a lepel 16-án hull majd le. Addig is a Twitteren csekkolhatjátok a GDY új arculatát.

Új klipet várunk, de vajon melyik dalhoz készül?

Ez a hír mondjuk nem a napokban látott napvilágot, hanem egy hónapja, de mindenképpen meg kell említenünk, hiszen talán ez a legfontosabb jelenleg mind közül. Az együttes forgatott valamit, és nagy valószínűséggel egy újabb videoklipet. A kérdés már csak az, hogy melyik dalhoz, és hogy mikor jelenik meg?

Egy kicsit magyarázkodunk mi is a végén: Emlékszünk, tettünk már ígéretet arra, hogy ha az egyetem és munka melletti elfoglaltságaink mellett másra nem is jut időnk, legalább hetente egyszer jelentkezünk egy összefoglalóval, amiben összeszedjük, mi történt az együttessel az elmúlt hét napban. Sajnos, mint észrevehettétek, ezek a cikkek jócskán elmaradtak az utóbbi időben, és a Facebookra is kevesebbet posztolunk már. Ennek az oka nem az, hogy már kevésbé szeretjük a Paramore-t, vagy már nem foglalkoztatnak minket annyira, hogy napi szinten rajongói oldalt vezessünk róluk, sőt! Szerkesztőink szeretete a banda iránt töretlen, csupán arról van szó, hogy sajnos az időbeosztásukba már nem fér bele úgy az oldal frissítése, mint gimisként öt éve, mikor 2013-ban elindítottuk a Paramore Hungaryt.

Ezúton is tájékoztatnánk a követőinket, hogy felelősségteljes, megbízható, elszánt, a bandát jól ismerő szerkesztőket keresünk magunk mellé, akiknek napi teendőik mellett jutna idejük pl. arra is, hogy az új koncertfotókat feltöltsék a Facebook-oldalunkra, illetve hogy a kisebb hírekről beszámolót írjanak a honlapunkra. A jó helyesírás és íráskészségen kívül mást nem követelünk meg.

Jelentkezni az info@paramore.hu-ra írt levéllel lehet.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?