Főoldal / Zenei hírek, premierek / Dalpremier / Befutott Hayley Tegan and Sara-feldolgozása

Befutott Hayley Tegan and Sara-feldolgozása

Nem is emlékszünk, mikor, pontosan hány hónapja jelentették be, hogy a híres kanadai ikerpár feldolgozásalbummal rukkol elő, de a napokban végre meg is jelent a lemez, ami elég rendhagyóra sikerült. Rendhagyó, mivel az albumon nem ők dolgozzák fel más előadók dalait, hanem éppen fordítva, így került fel a korongra Hayley is, aki a lányoktól a Nineteent értelmezi újra.

A The Con X: Covers egyébként a 10 évvel ezelőtt megjelent The Con című lemezt ünnepli, az eladásokból befolyt bevételek pedig mind jótékony célra fordulnak majd. A pénzösszegeket a The Tegan and Sara Foundation kapja majd, mely az LMBTQ lányközösségért küzd. (Mint tudjuk, az ikerpár mindkét tagja saját neméhez vonzódik, így egyáltalán nem meglepő, miért harcol az alapítvány.)

Hayley feldolgozását feljebb hallgathatjátok meg, ha a dalszövegfordításra is kíváncsiak vagytok, azt pedig itt érhetitek el.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Váratlan: Megjelentette a Caught In The Middle klipjét a Paramore

A semmiből debütált az együttes legújabb kisfilmje.