Kimosható hajpasztával újít a Good Dye Young

Nem vicc, pózerpaszta (Poser Paste) néven új termékeket dob piacra Hayley és Brian közös cége, a Good Dye Young. Hivatalosan tegnap jelentették be az Allure magazin instagramos live-jában, ahol a srácok be is mutatták, pontosan miről van szó.

Az új készítmények kimoshatók, ahogy írják is a honlapjukon: wear & wash, és akár a féltartós hajfestéküknél, a színek itt is bátran keverhetők. A paszta a legsötétebb hajon is alkalmazható, összetevői listáját nézve pedig szintén vegán és kegyetlenségtől mentes termékekről van szó. Felvitel előtt tehát nincs szükség szőkítésre, és megszáradt, nem vizes hajra ajánlott az applikálása. Alkalmazás után használható hajszárító és hajvasaló is.

Na de, hogy lássátok is, miről zagyválunk:

Következő Előző
Következő Előző

A Poser Paste egyelőre csak előrendelhető, október 16-ától lesz elérhető. Az ára 4 dollárral magasabb, mint a hagyományos festéké, így 18 dolcsi (kb. 4 770 jómagyar forint) mélyen a zsebünkbe kell nyúlni egy tégelyért. Első körben csak a Riot (narancs), a Blue Ruin (kék), a Steal My Sunshine (sárga) és az Ex-Girl (pink) árnyalataiban lehet betankolni belőlük. Hayley-ék azoknak szánják a produktumokat, akik nem akarnak vagy nem tudnak elköteleződni egy extrém szín mellett, pl. a munkahelyük vagy akár a szüleik miatt.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?