Eljutott az énekesnőhöz szerkesztőnk, Noémi nyílt levele.

Hayley reagált a Paramore Hungary nyílt levelére

Ahogy már írtuk, szerkesztőink az első sorból tombolhatták végig a soproni koncertet június 30-án, és ahogy arról is beszámoltunk, mindkettejük észrevette, hogy sajnos Hayley nem élvezi annyira a show-t, ahogy általában élvezni szokott egy fellépést. Sajnos akkor még nem tudtuk ennek az okát biztosan, viszont másnap kiderült: 16 hónapnyi házasság után ő és Chad elválnak, ezt pedig egy instagramos posztban hozták a tudtunkra.

Szerkesztőnk, Noémi nyílt levelet intézett az énekesnőnek a Paramore Hungary Twitter-oldaláról, amit több mint százan osztottak meg követőikkel. Az írás Hayley-hez is eljutott, aki lájk formájában hozta tudomásunkra, hogy köszöni a támogatásunkat élete ezen szomorú szakaszában. Noémi levelét alább olvashatjátok magyar nyelven!

Kedves Hayley,

Már annyiszor olvashattuk az írásaidat (legyen szó akár egy dalszövegről, blogbejegyzésről vagy képaláírásról), szóval gondoltam én is írok neked valamit, hogy kicsit te is beleláthass az én gondolataimba.

Majdnem 10 éve vagyok Paramore-rajongó, és jó néhány éve fordítom az interjúidat és írásaidat a magyar rajongóknak. Mindig kihívás pontosan ugyanúgy megfogalmazni egy másik nyelven, hogy mire gondolhattál, de mindig nagy örömmel csinálom. A tegnapi nyilatkozatotokat azonban csak nagy nehezen tudtam lefordítani, és közben megszakadt a szívem.

Mi rajongók mindig nagyra értékeljük, hogy ilyen nyitottan és erősen beszélsz a fájdalomról, amit átélsz, és bár sokan hősként tekintünk rád, pontosan tudjuk, hogy te is csak egy lány vagy, aki a barátaival zenél, és akinek a naplóját az egész világ olvashatja.

Remélem, tudod, hogy minden döntésed tiszteletben tartjuk, és nem szeretnénk, hogy kényszerből bármi olyat csinálj a nyomás miatt, amit egyébként nem tennél. Ha valaha úgy érzed, szünetre van szükséged, fel akarod már adni, vagy csak kicsit eltűnnél a világ elől, kérlek, tudd, hogy meg fogjuk érteni, és pontosan tudjuk, hogy semmivel sem tartozol nekünk. Amit mi igazán szeretnénk, az az, hogy egy nap tényleg boldog legyél.

Azt gondolod, nem vagy szuperhős (hivatkozás az Idle Worship dalszövegére – a szerk.), de hadd meséljem el neked, mit láttam, amikor két estén keresztül láttalak élőben a Tour One állomásain. Előttem ülve énekeltél, és láttam, ahogy elsötétülnek a szemeid, amikor lehunyod őket (hivatkozás a Hate To See Your Heart Break dalszövegére – a szerk.), és bár mosolyogtál, mi az első sorból állva láttuk, hogy valami nincs rendben. Azért is vagy sokunk hőse, mert hihetetlenül erős vagy, és amilyen profin viselkedtél az egész koncert alatt, szintén ezt bizonyította. Azok, akik csak megnézték a show-t, és egyébként nem követik a banda mindennapjait, semmit nem vettek észre.

Említetted a színpadon, hogy milyen kalandos volt a zenekar elmúlt tíz éve. Mi, akik már jó néhány érán keresztülkísértük a bandát, szintén sok sz*rt átéltünk az évek során. Elveszítettük a szeretteinket, barátainkat, és összetörték a szívünket. A zenétek mindig itt volt nekünk, amikor nehéz időkön mentünk keresztül, és szeretném, ha tudnád, hogy mi is itt vagyunk neked, még akkor is, ha nem ismerünk személyesen. Köszönjük, hogy nem adtad fel, és még mindig csináljátok a zenét, ami sokunkat visz előre akkor is, amikor megrekedtünk az életben. We love you, we love you and we are Paramore.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?