Összefoglalunk mindent, amit érdemes tudnotok!

Bécs és Sopron: Ezt kell tudnod a Paramore-koncertekről!

Két nap múlva itt a bécsi, három nap múlva pedig a soproni Paramore-koncert, ha pedig lemaradtatok volna a lényegesebb tudnivalókról, ahogy ígértük, mi itt vagyunk az összefoglalónkkal!

Az utazás…

… Bécsbe

Bízunk benne, hogy már mindenkinek sikerült elrendeznie az ezzel kapcsolatos tennivalókat, de ha mégsem, talán SOS-ben még sikerül szerválnia egy vonatjegyet magának az osztrák fővárosba. Mi (Dijan és egy barátnője) tegnap vettük meg a 6:40-kor a Keletiből induló járatra a jegyet, és azt mondták, már csak limitált számban vannak helyek a nemzetközire, úgyhogy tessék sietni és nem lemaradni a bécsi show-ról!

… Sopronba

Aki csak Sopronba megy, annak egy fokkal könnyebb dolga van talán, belföldi utazás lévén a vonatjegy online is megváltható, ráadásul diákkedvezménnyel. (Bécsbe nincs diákkedvezmény!)

… Bécsből Sopronba

És ha mindkét koncertre szeretnél elmenni, hogy teleportálsz Bécsből Sopronba? Hát, mi szintén vonattal oldottuk meg ezt a kényes helyzetet, ha nincs még jegyetek, 15 euróért itt tudtok még vásárolni. Mi a 30-án 6:20-kor indulóval indulunk, Sopron csak 9 megállónyira van.

A koncerthelyszín egyébként könnyen megközelíthető akár gyalog, akár tömegközlekedéssel is. Mindenesetre egy útvonaltervezőt ajánlott letölteni a telefonokra!

A setlist

Nagyon nagy valószínűséggel két különböző setlist lesz. Bécsben ugyanazt fogják játszani, amit a turné eddigi állomásain, tehát:

  1. Told You So
  2. That’s What You Get
  3. Brick By Boring Brick
  4. Still Into You
  5. Caught In The Middle
  6. Turn It Off + az új outrója
  7. Decode
  8. I Caught Myself
  9. Hate To See Your Heart Break
  10. Fake Happy (csupaszított változat)
  11. Everywhere (Fleetwood Mac-feldolgozás)
  12. Rose-Colored Boy
  13. Playing God
  14. Ain’t It Fun
  15. Misery Business
  16. Forgiveness
  17. Scooby’s In The Back (HalfNoise)
  18. Hard Times

Sopronban viszont, fesztivál lévén, és a már bejelentett információk szerint a koncert 1 óra 10 perc lesz kb., és sejthetően ismertebb, közkedveltebb dalokkal. A Tour One során a Volt lesz az első fesztiválos fellépése a bandának, így ehhez konkrét setlistet nem tudunk sajnos. A Paramore előzenekara egyébként a Bleached lesz Bécsben.

Még egy-két dolog

Ez az összefoglaló inkább azoknak szól, akik nem autóval utaznak le a koncertekre, hanem vonattal, szóval emlékeztető: az út több órás, és a várakozás a koncert előtt, ha az első sorokban szeretnél lenni, még több. Ha tudtok, hozzatok magatokkal hordozható töltőt, vagy még egy telefont! A Volton van lehetőség a mobilokat feltölteni, 600 forintért, és a töltőt is neked kell vinned!

Lesz egyébként merch, ezt a képet ma lőtte Noémi. Az árak horribilisek lesznek, úgyhogy a pénztárcákat tessék felkészíteni!

Velünk hol találkozhattok?

Mivel Dijan az utolsó utáni pillanatra hagyta a vonatjegy-vásárlást, már csak a 6:40-kor indulóra kapott emberi áron megvásárolható jegyeket, így ő és egy barátnője azzal mennek. Másik szerkesztőnk, Noémi egész héten a Volton van, de a csütörtöki napot kihagyva ő is tiszteletét teszi Bécsben, és a Keletiből 9:40-kor induló vonatra fog felszállni Győrben. Ha láttok minket, gyertek oda pacsizni! Különös ismertetőnk Sopronban ez a paramore.hu-s póló lesz!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?