A nemrégiben kissé átalakult, megújult Paramore-logó jelenlegi formáját és annak jelentését elemezte egy rajongó.

Ez lenne az új Paramore-szimbólum értelmezése

Biztos ti is észrevettétek már, hogy a banda jelképeként szolgáló háromágú logó az új korszak beköszöntével egy kissé átalakult. Ezt elemezte az egyik brazil rajongó, Natalia. Íme az írása magyar változata:

Az új Paramore-szimbólum gyakorlatilag a bandát definiálja. Első ránézésre csak két oszlopot látsz, Hayley-t és Taylort. Azonban, ha vetsz rá még egy pillantást, ott a harmadik oszlop, Zac. Az optikai csalódás miatt nem lehetsz benne biztos, pontosan hány oszlopot látsz. A pszichológiában ezt a jelenséget a Gestalt-elmélet foglalja össze, amely kimondja, az agyunk képes egésszé kiegészíteni az amúgy egymáshoz nem kapcsolódó elemeket. Az egész ábra egyben értelmezve a valóság, hiszen tudjuk, mi történt a zenekarral. Az emberek egészként tekintenek rájuk, Elfelejtik, hogy ők többek, mint egy banda. Elfelejtjük, hogy ők nem csak néhány mosolygó arc. A Paramore több mint amit mi látunk belőle. Nem csak egy zenekar. Nem csak kettő vagy három. Nem csak kétféle értelmezés. Ők a Paramore.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?