Főoldal / Cikkek és interjúfordítások / Ez lenne az új Paramore-szimbólum értelmezése

Ez lenne az új Paramore-szimbólum értelmezése

Biztos ti is észrevettétek már, hogy a banda jelképeként szolgáló háromágú logó az új korszak beköszöntével egy kissé átalakult. Ezt elemezte az egyik brazil rajongó, Natalia. Íme az írása magyar változata:

Az új Paramore-szimbólum gyakorlatilag a bandát definiálja. Első ránézésre csak két oszlopot látsz, Hayley-t és Taylort. Azonban, ha vetsz rá még egy pillantást, ott a harmadik oszlop, Zac. Az optikai csalódás miatt nem lehetsz benne biztos, pontosan hány oszlopot látsz. A pszichológiában ezt a jelenséget a Gestalt-elmélet foglalja össze, amely kimondja, az agyunk képes egésszé kiegészíteni az amúgy egymáshoz nem kapcsolódó elemeket. Az egész ábra egyben értelmezve a valóság, hiszen tudjuk, mi történt a zenekarral. Az emberek egészként tekintenek rájuk, Elfelejtik, hogy ők többek, mint egy banda. Elfelejtjük, hogy ők nem csak néhány mosolygó arc. A Paramore több mint amit mi látunk belőle. Nem csak egy zenekar. Nem csak kettő vagy három. Nem csak kétféle értelmezés. Ők a Paramore.

Írta: Noémi

Noémi
my Pmore concerts ♫ 2010.11.15. London ♫ 2013.06.17. Budapest (on stage!) ♫ 2013.09.14. Bremen ♫ 2017.06.29. Vienna ♫ 2017.09.30. Sopron

Ezt olvastad már?

Így még biztos nem hallottad a Hard Timest!

A dal lecsupaszított változatában Hayley stúdióvokáljait hallhatod.