Kételkedünk benne, hogy a többi session-zenész is rendelkezne ilyen kontraktussal.

Zac Farro különös szerződést írt alá a Paramore kiadójával

A fentebb látható fotó is azon a szerződéskötésen készült, melyen a Warner/Chappell Music újra „a Paramore-család tagjaként üdvözölte” az együttes exdobosát, Zac Farrót, aki különös kontraktust írt alá a kiadóval.

Mint egy ideje köztudott már, az idén érkező ötödik Paramore-albumon a Farro fivérek fiatalabbik tagja dobol, és bár kihangsúlyozták: ez csak baráti szívességből történik, és mindenki a saját zenekarára koncentrál – Hayley és Taylor egyértelműen a Paramore-ra, Zac pedig a HalfNoise-ra –, a frissen aláírt szerződés kérdéseket vet fel bennünk ezzel kapcsolatban, ugyanis annak részletei szerint Zac nemcsak az albumeladások és turnék után befolyt összegből kap majd profitot, de pl. a merch-pultokban és a webshopokban eladott tárgyak, meg egyébként minden más után is jár neki bizonyos százaléknyi összeg, amit kétlünk, hogy annak idején pl. Ilan Rubin is megkapott (ugye, ő dobolt a negyedik albumon).

A szerződéskötés után megkezdődhet végre az ötödik nagylemez promóciós kampánya, habár Hayley szerint csak 91,5%-ig vannak készen a 5more körüli dolgokkal.

(via paramoreitalia.com)

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?