Dóri elmesélte, miért öltözött idén Hayley-nek, és mit érzett, mikor meglátta az értesítést.

Magyar rajongó hayleyweenes képét lájkolta Hayley

Reméljük, egyik Paramore-rajongónak sem kell bemutatnunk a hayleyween kifejezést, hiszen 2014-ben és 2015-ben is posztoltuk azon hayley-s jelmezeket, melyek a legjobban elnyerték a tetszésünket.

Bár a halloween Magyarországon eddig nem volt egy elterjedt szokás, a beöltözős hagyományt immár évről évre egyre többen követik itthon is. Így volt ezzel Szokolai Dóri is, aki a barátnőivel tartott egy kisebb bulit.

Mindig is be akartam öltözni Hayley-nek, mert szó szerint a legfontosabb nő az életemben. Megláttam az alkalmat. Bár három ember közül semelyik nem ismert fel, nem baj, mert a sminkem életem legnagyobb teljesítménye volt.

— mesélte, majd kitért arra, mit érzett, mikor meglátta a twitteres értesítést, miszerint Hayley lájkolta a fotóját.

dorioutfit
Ezt a két megjelenést próbálta ötvözni Dóri

Amikor megláttam, csak úgy néztem rá, hogy »Ja, biztos valaki b*sztat«, de megnyitottam, és […] ott volt a pipa a neve mellett. […] Már majdnem négy éve a legnagyobb példaképem, és most látta az arcom.

Dóri — akit itt értek el a Twitteren — egyébként több outfittel is próbálkozott. Nektek melyik tetszik a legjobban? Írjátok meg facebookos hozzászólásban!

doriween
Fotó: Twitter / @vscodun

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?