Ezért ne kommenteld azt, hogy Paramore = Hayley.

Hayley ismét kiosztott egy utálkozót az Instagramon

Az énekesnő korábban több ízben elmondta már, hogy többek között azért hagyta ott évekkel ezelőtt az Instagramot, mert borzasztóan irritálták őt az utálkozó hozzászólások, így inkább megszabadította magát az egésztől. A Paramore új korszakának közeledtével azonban feltámadt a banda hivatalos profilja a képmegosztó portálon, akik pedig kicsit jobban odafigyeltek, azok észrevehették, hogy az utóbbi időben nemcsak fotók posztolása terén volt aktív a fiók, de más felhasználók képeit is lájkolgatta. (Ezek a felhasználók általában Hayley ismerősei voltak, szóval nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ki használja újból a banda Instagram-oldalát.)

Nos, ahogy az lenni szokott, és ahogy azt már mi is megszoktuk, jöttek a „Paramore = Hayley” és hasonló kaliberű hozzászólások, amelyek közül egyre az énekesnő reagált is.

Még mindig szeretem, hogy a Paramore nagyjából csak Hayley és az úgynevezett alkalmazottjai.

— írja egy srác a skylerfelix felhasználónév alól, amire jött a válasz:

Tizenkét év eltelt és még mindig imádom az ilyen tudatlan seggfejeket, akik nem tudják egyszerűen csak élvezni a zenét anélkül, hogy ne mondanának valami okosat. Így is elég nehéz egy olyan zenekarban lenni, amely miatt barátságok szakadtak meg (és ez nagyon személyes, és senkire sem tartozik), és ahol nyilvánosan egymásra mutogatunk (ami csak szimplán rendkívül kínos)… És aztán itt vannak az ilyen emberek, mint te, akik belepofáznak anélkül, hogy meg tudnák különböztetni a valóságot a buta pletykáktól. De remélem, az ostoba, tudatlan kommented után jobban érzed magad. Örülök, hogy kiönthetted a szíved.

— reflektált Hayley, aki valószínűleg már meg is bánta, hogy visszatért az Instára.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?