A HalfNoise frontembere végre tisztázta a néhány hete levegőben lógó kérdést, vajon visszatér-e a Paramore-ba.

Zac végre megtörte a csendet

Egy ideje megindultak a találgatások, hogy a banda exdobosa, Zac talán visszalép a Paramore-ba. Az együttes számtalan közös képet posztolt az elmúlt néhány hétben a stúdióból, így a rajongók reménykedve várták az esetleges újbóli egyesülés hírét. Az idobi tegnap megjelent interjújában a HalfNoise frontemberét ezzel kapcsolatban is faggatták, ő pedig így reagált:

Felkértek, hogy doboljak az új albumon. Úgyhogy Hayley kitette az Instagramra és a weboldalukra is, de csak a lemez erejéig szálltam be újra, és közben csinálom a HalfNoise dolgait is. Ennyi, és tényleg csak ennyi – egyelőre. Eddig senki nem tette fel a kérdést, mert kerültem a témát, de maradok a HalfNoise-nál, hiszen ez a saját zenekarom. Amikor felkértek, hogy játsszak, úgy voltam vele, miért is ne, hiszen barátok vagyunk. Persze eleinte fura volt, hiszen néhány éve kiléptem a bandából, de ennek mára már semmi nyoma, nem haragszunk egymásra, úgyhogy nagyon király és mókás volt mindezt átélni.

Mi azért természetesen bizakodóan állunk a kérdéshez, és hatalmas örömmel fogadtuk a megerősítést, hogy az ötödik Paramore-korongon újra Zacet hallhatjuk majd a dobok mögött.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?