Hayley és Lauren a Bury It-duett létrejöttéről meséltek

Tegnap hivatalosan is megjelent Hayley közreműködése a Chvrches együttessel, a dalt a BBC Radio 1 adta le kétszer egymás után, illetve hát a két lejátszás közé egy telefonos interjút is bevágtak a két énekesnővel.

Hayley a beszélgetés során elárulta, hogy épp Tennessee-ben tartózkodik, ahol a bandával gyakorol, és „egyéb mókás zenekari dolgokat csinál”. Lauren, a Chvrches frontasszonya elmesélte, mennyire tetszett kedvencünknek a Bury It, ezért is döntöttek úgy, hogy közösen előadják azon a bizonyos koncerten és később aztán a Parahoy!-on is.

Mivel hatalmas Paramore-rajongók lévén nagyon örültek annak, hogy Hayley szívesen énekelt volna egy stúdiós felvételen is, az ötlet megvalósult. Ennek kapcsán Hayley is kifejtette, hogy mekkora Chvrches-fan, így nagyon várta már a nashville-i show-t, és szinte könyörgött a srácoknak, hogy felléphessen velük. Azt is elmondta, hogy mindig csak olyan közreműködéseket vállalt el, amikben nagyon hitt, és ez a dal sem volt kivétel, és ő is nagyon csípi, amikor valaki együtt dolgozik a Paramore-ral vendégként, mert mindig remek barátságok születnek így.

A Bury It dalszövegfordítását itt találjátok, a rádiós interjút teljes hosszában pedig alább hallgathatjátok meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?