Hayley és a zenekar exdobosa hat év után újra nyilvánosan együtt pózolnak a Paramore Instagram-oldalán.

Zac és Hayley nyilvánosan újra egy asztalnál!

Na nem mintha ez olyan váratlan lenne, nagyon benne volt már a levegőben, hiszen tudjuk, hogy az énekesnő és a Paramore exdobosa a botrányos kiválás óta sem voltak haragban egymással. Zac Taylornak is a mai napig az egyik legközelebbi barátja, az elmúlt időkben már többször is mutatkoztak együtt. Mégis hat évet vártunk arra a pillanatra, hogy újra egy képen lássuk az énekesnőt és a fiatalabbik Farrót, és nem is akárhogyan: a zenekar saját Instagram-oldalán osztotta meg a képet.

Bár Hayley nemrég meglátogatott egy HalfNoise-koncertet, 2010 óta ez az első olyan közös képük, amit mi is láthatunk. A képleíráshoz ironikusan azt írták,

Csak kajálunk, nem történik semmi különös.

Mi azonban merünk reménykedni benne, hogy esetleg egy újabb zenei projekt megbeszélését dokumentálták, különösen mivel a képen látható Justin Meldal-Johnsen is, aki a negyedik lemez producere volt, és nem mellesleg basszusgitáros is.

https://www.instagram.com/p/BGU5lxXnTlJ/

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?