Mégis készült stúdióváltozata Hayley és a Chvrches „közös” dalának

Emlékeztek még arra a képre, amit Hayley a múlt hónap elején tweetelt? Jon stúdiójából jelentkezett be, hogy pár barátjának felvett egy kisebb hanganyagot, ám többet nem árult el a dologról. Persze nem kellett sok, hogy megkezdődjenek a találgatások és a spekulációk, melyek közül a legvalószínűbbnek a Chvrches Bury It című számának újragondolása volt (mi is erre tippeltünk), és valóban erről van szó, a múlt héten ugyanis az említett dal stúdióváltozata lejátszásra került a Beats 1 egyik rádióműsorában.

Az Apple csatornáján Zane Lowe adta le a számot, ám mindössze csak egyszer, és sajnos akkor senkinek sem sikerült felvennie. A híreket hivatalosan még senki sem kommentálta (a DJ alább látható tweetjét, miszerint tetszik neki a Chvrches-sláger hayley-s változata, ő is törölte azóta), így a megjelenés valószínűleg még várat magára egy kicsit.

enhanced-19146-1463422306-1

Hayley és a Chvrches legelőször tavaly léptek színpadra egyébként, hogy előadják közösen a Bury Itet, ami utána az idei Parahoy!-on is felcsendült. Ti pedig, ha még nem hallottátok a következő kedvenc dalotokat, a fenti koncertfelvétel segítségével hangolhatjátok rá a fületeket az elkövetkezendő hetekben érkező stúdióváltozatra!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?