Illetve további három single aranylemez lett az Egyesült Államokban.

Platinaminősítést kapott három Paramore-album és két kislemez

Az együttes mindig sikeres volt az eladásokat illetően, vegyük csak például a Riot!-öt, mely a megjelenését követő egy évben több mint egymillió példányszámban kelt el a tengerentúlon, kiérdemelve a platinaminősítést.

Nos, ez a szám ma már kétmillió, így az RIAA (Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége) frissítette honlapján a statisztikákat, melyekből kiderült: múlt héten a Brand New Eyes és a Paramore is megkapták a platinaosztályzatot, illetve ugyanezt a kislemezek közül a Crushcrushcrush és a That’s What You Get is. Ám ez még nem minden, a 24-én update-elt lista alapján a Pressure, az Ignorance és a Monster elérték a félmilliós eladást, így tehát pár napja a szövetség aranylemezként tartja őket számon.

A Paramore legsikeresebb tétele egyébként a Misery Business, mely tavaly nyáron elérte a hárommilliós eladást, majd ezt követi a sorban a Still Into You és az Ain’t It Fun a maguk két-kétmilliójával. A teljes rangsort itt nézhetitek meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?