Hayley kiköltözött Los Angeles-i otthonából.

Közös otthonba költözött Hayley és Chad

Először a közös kutyus, most az összeköltözés – már csak egy lépés választja el a friss házasokat a családalapítástól, és a Paramore-t egy újabb szünettől.

Vége egy korszaknak! Imádtam ezt a házat, de izgatott vagyok, hogy új otthont teremthetünk, együtt! #házasság

— tweetelte Hayley, újra megerősítve ezzel tavaly nyári állítását, miszerint kiköltözik Los Angeles-i rezidenciájából, melyben pár hónapja minket is körbevezetett.

A Los Angeles-i laknak minden bizonnyal sok emléket köszönhet az énekesnő, a Kiss Off-epizódokhoz hasonlóan az együttes negyedik albuma is itt készült el 2012-ben, ami különösen szomorúvá tette a búcsút mindenki részéről. Ám Gilberték úgy döntöttek, nyolc év után végre összebútoroznak, immáron hivatalosan is.

A Hollywood Hills lábánál fekvő ingatlant, mely egyébként nem sokkal nagyobb Hayley franklini otthonánál, és mindössze öt percre van a Hollywood Walk Of Fame-től, fél órára pedig a Hollywood felirattól, valószínűleg eladja, ahogy a medence mellett tanyázó pink dinoszauruszától is megszabadult tavaly nyáron.

Bye-bye, fura fali díszek és cuki konyhacsempék! 🙁

CfD-FxHWQAAald2

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?