Hayley bejelentette: már idén megjelenik az ötödik Paramore-album

2016 végre egy jó év lesz a banda rajongóinak számára.

A Self-Titled-éra csodálatosan zajlott, de a befejezése szomorú volt. Már attól kiakadtunk, hogy Jeremy egyik napról a másikra elhagyta a bandát, aztán múlt szombaton kiderült, hogy jogi perben áll a zenekart tulajdonló céggel, miközben még a mai napig nem tudjuk, pontosan miért is lépett ki. És ami még elkeserítőbb: valószínűleg erre a ködös titokra nem is fog fény derülni, ugyanis a parahoyos kérdezz-felelek során feltett Jeremyvel kapcsolatos kérdésekre mind-mind kitérő választ kaptak a rajongók Hayley-től és Taylortól.

Na de hogy a jó dolgokra koncentráljunk: kedvenc frontasszonyunk február 20-án férjhez ment, aztán bejelentette, hogy a hajfestékei elkészültek és áprilistól már előrendelhetők, tegnap pedig vége lett a luxushajókázásnak, ahol 2000 rajongó kapcsolódhatott ki legkedvesebb együttese társaságában. (Erről még egy hosszabb összefoglalóval lógunk nektek.) Hogy mindezt még tovább fokozza, Hayley új tweetjében elmondta: az ötödik Paramore-album már idén megjelenik!

Úton vagyunk hazafelé, a munka megkezdődik. Ötödik album + Good Dye Young = 2016

– csiripelte, miután mindenkinek biztonságos repülőutat kívánt. Na meg miután hajfestékes matricákat ragasztgatott a repülőgép ablakára.

A zenekar – Hayley egy korábbi nyilatkozata szerint – már több mint egy éve dolgozik a dalszövegeken, és a Paramore Hungary úgy tudja, egy svéd producerrel már neki is estek a tennivalóknak. Szóval a lényeg: a két tagúra redukálódott Paramore még mindig egy banda, és három év után idén végre új albummal örvendeztetnek meg minket.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?