A ceremóniára tegnap este került sor egy nagyon szűk családi-baráti körben.

Férjhez ment Hayley Williams! – Képek és videó az esküvőről!

Hayley és Chad végre összekötötték az életüket! Mint ismert, a szerelmesek 2008-ban jöttek össze, és 2014 karácsonyán jegyezték el egymást, a boldogító igent pedig helyi idő szerint tegnap este mondták ki szűk családi-baráti körben.

hayley
Valóban kevesen voltak a meghívottak listáján

A házasságkötés időpontját érthetően nem jelentették be a nyilvánosság előtt, de azért ki lehetett találni, nagyjából mikorra volt várható. Pár hete kiderült ugyanis, hogy biztosan februárban tartják, aztán Hayley egyik barátnője beszámolt róla, hogy megvásárolta már a kislányára a ruhácskát a menyegzőre. Tegnapelőtt az énekesnő húga, Erica posztolt egy fotót a privát Instagram-oldalán a „wedding week” („az esküvő hete”) leírással, amit ma hajnali 3 körül az egyik menedzser tweetje követett, ami egy képet tartalmazott magáról és a barátnőjéről, miszerint épp egy bizonyos esküvőn vannak.

Szóval ezekből a tök egyértelmű jelekből kikövetkeztettük, hogy ma a Twitter előtt kell virrasztanunk, mert a nő, aki 15 éves kora óta a kamerák előtt, illetve velünk együtt nőtt fel, férjhez megy.

CbtwUk5WAAAf5Di
Adam Samiljan menedzser és Christina Leake újságíró természetesen ott voltak

Az egyébként többségében nagyon apró felbontású pixelhalmazokon felfedezni véltük Ericát és McKaylát (mindkét húg koszorúslány volt), Jordan Pundikot (New Found Glory-frontember/az egyik vőfély), Joshua Colbertet (közös barát/a másik vőfély) és Briant, Hayley meleg fodrászát, aki a csajok mellett szintén a koszorúslányok táborát erősítette. (😍) Carah Faye (Shiny Toy Guns-frontasszony/egyik legjobb barátnő) pedig a Snapchaten posztolgatta a videóit, tehát ő is ott volt a Franklinben, Hayley második szülővárosában tartott nagy napon.

Cbt5HlxXIAA1lkc
Hayley és Chad végigkeringőzték az éjszakát

Számunkra a legkedvesebb dolog egyébként az, hogy semmi extrának tűnő nem látható a képeken, így ha nem tudnánk, hogy egy Grammy-díjas, több platinalemezzel büszkélkedő énekesnőről van szó, azt hinnénk, civil emberek házasodtak össze, annyira földhözragadtnak látszott minden. Mondjuk ez annak is betudható lehet, hogy eleve nagyon kevesen, maximum 60-70-en voltak, akik közül nem is volt mindenki kiöltözve. Ráadásul egy igen szűk helyen adták őket össze.

Egy másik lassúzós jelenet, egyenesen Carah Faye Snapchatjéről

Na de a legégetőbb kérdésre a válasz: igen, mint láthatjátok, kedvencünk visszafestette vörösre a haját, a fehér (!) Vera Wang-ruha pedig gyönyörűen állt rajta. Reméljük, úgy döntenek, hogy egy cseppet velünk is megosztanak az örömükből, és közzétesznek pár fotót. Akárhogy is lesz, mi nagyon boldogok és büszkék vagyunk!

CbuDtFoW0AAbOHT

Mintha az esküvői tortán egy *N Sync-figura és Leeloo lenne az Ötödik elemből

Update: itt olvashatsz részletesebben a nagy napról!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?