És kiderült az is, ki fogja varrni a tetoválásokat a luxushajókázáson!

Kihirdették a Parahoy részletes programlistáját

Már csak három hét van hátra a Paramore luxushajókázásáig (és még ennél is kevesebb Hayley és Chad esküvőjéig!), így a szervezők elérkezettnek érezték az időt, hogy végre publikálják a részletes programlistát. Az ütemterv igazából nem tér el sokban a 2014-estől, de azért vannak új dolgok, mint például az a pár órás összejövetel, mikor a rajongók képeket készíthetnek Taylorral és Hayley-vel, illetve újnak számít még a tetoválósdi, ugyanis meghívtak egy elég tapasztalt és nem kevésbé jóképű művészt, aki előre elkészített sablonok alapján varr majd különböző mintákat különböző testrészekre.

Szóval a programok:

A Norvég Gyöngy március ötödikén hagyja el a kikötőt, aznap pedig koncertet ad a mewithoutYou, az X Ambassadors, Lights, a Chvrches, a New Found Glory (reméljük, a Vicious Love is terítéken lesz!) és természetesen a Paramore is. Lights koncertjével egy időben olyan programok is lesznek, ahol a rajongók találkozhatnak egymással és ajándékokat adhatnak a másiknak. Az est folyamán karaoke is lesz.

A hatodikai nap a terv szerint egy álarcosbál hangulatában fog eltelni. Aznap ismét fellép a New Found Glory, az X Ambassadors, a mewithoutYou, mellettük pedig a Vacationer is. Lesz pingpongbajnokság és a Chvrchesszel bingózás is. A rajongók ezen a napon 11 és 13, majd fél 4 és fél 6 között fotózkodhatnak Taylorral és Hayley-vel, aztán szintén velük indulhatnak is paraokézni a fanok. (Egyelőre nem tudjuk, milyen különbség lesz a sima karaoke és a Paraoke között, valószínűleg az előbbin nem Paramore-dalokat énekelnek majd.)

A címből lemaradt, hogy ft. Hayley Williams of Paramore 🙁

Hetedikén végre megérkeznek a mexikói Cozumelbe, ahol Hayley legeslegkedvencebb filmjét, a Wayne világát aznap kétszer is levetítik – este hatkor, majd éjfélkor újra. A harmadik napon ismét színpadra lép a Chvrches – akikkel Hayley már fellépett egyszer, és akik elguitarherózták az Ignorance-t –, a Vacationer, Lights és a Paramore.

Untitled-1

Az utolsó napon is lesz bingózás, pengetőhajítás, pingpongverseny, és idén is lehet majd hasasokat ugrani a medencébe, amiket majd kedvenceink értékelnek. Nyolcadikára hagyták a kérdezz-feleleket is, illetve egy olyan műsort, amit az együttes kiadója hoz el a srácok szülővárosáról. Erről egyelőre többet nem tudunk, de az biztos, hogy a 2016-os Parahoy egy óriási karaokézéssel végződik majd. A nyolcadikai nap a 90-es éveket fogja idézni (lesz egy vicces, diszkós táncparti is), és az utolsó napra talán egy kicsit unalmassá váló lineupból ismét koncertet ad az X Ambassadors, a Vacationer, a New Found Glory, Lights, a mewithoutYou és a Chvrches.

Na de a lényeg

és szerintünk a legmenőbb dolog, hogy egy profi tetoválót is magukkal cipelnek, aki ilyen és ilyen dolgokat szokott varrni, mikor épp nem luxushajókázik. A srác egyébként Dmug néven űzi az ipart, és közzétette az elkészült sablonok egy részét. Ennél több dolog közül választhatnak majd a díszülni vágyók!

https://www.instagram.com/p/BBvjVPKlMaT/

Az idő- és helybeosztás szerinti teljes programlistát itt találjátok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?