A napokban kértek engedélyt a Williamson megyei hivatalban.

Hayley 30 napon belül férjhez megy!

Tell me where our time went, and if it was time well spent?!

Mármint, esküszünk, Hayley tegnap volt az a furán sminkelt, színes hajú, 18 éves lány a Misery Business klipjéből, egy hónapon belül pedig már férjezett asszony lesz. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, de a USA Today információi szerint ő és Chad – akik 2014 karácsonyán jegyezték el egymást – nyolcévnyi együttlét után a napokban jóváhagyást kértek a Williamson megyei hivatalban a házasságra, ami annyit tesz; ha 30 napon belül nem kötik össze az életüket, az engedély érvényét veszti – tájékoztatta az amerikai lapot az egyik hivatalnok.

Az eredetileg 2015 őszére tervezett esküvő így egy kicsit elcsúszott, de sebaj, mert a dolog vicces oldala így az, hogy a szerelmesek pont az egy hónap múlva induló Parahoy! előtt fogják kimondani egymásnak azt a bizonyos igent. (És valószínűleg a kérdezz-feleleken is az ehhez fűződő kérdések fognak majd dominálni, ha már a Jeremy kiválásával kapcsolatosak a pletykák szerint úgyis tiltva lesznek.)

YAY! SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!

Untitled-1
Hayley 27, Chad 34 éves

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?