Készíts egy covert, és nyerj! Hogy mit? Azt te döntöd el!

Zenélsz? Dolgozz fel egy Paramore-dalt, és nyerj!

Van egy bandád? Egyedül zenélsz? Tudsz énekelni? Vagy csak hangszeren játszol? Mindkettő egyszerre? A Paramore Hungary megrendezi legelső Paramore-feldolgozásokat díjazó versenyét, így ha imádod az együttest, ne habozz, küldd el az info@paramore.hu-ra .mp4 formátumban a videódat, melyet március 20. napjától a hazai rajongók értékelhetnek a YouTube-csatornánkon!

Több mint másfél hónap áll rendelkezésedre, hogy elkészítsd a munkád: március 16-áig jelentkezhetsz instrumentális feldolgozással, zenei alapra való énekléssel, a csapatoddal, a fenti videóban láthatóhoz hasonló megoldással, vagy akár egy komplett asszonykórussal. A lényeg; villantsd meg tehetséged, és ha ügyes és szerencsés vagy, tiéd lehet a nyeremény!

Fontos: a videóban valahogy jelezd, hogy a cover a versenyre készült, így mi is tudjuk, hogy valóban a tiéd. Ha pedig nem tudod eldönteni, melyik dalnak ess neki, lesd meg a teljes diszkográfiát!

A nyeremény

A győztes 25 dollár (kb. 7200 forint) értékben választhat magának paramore-os dolgo(ka)t a hivatalos webstore-ból, ami(k)nek a szállítását is természetesen mi álljuk, legyen az akár póló, kiegészítő, esetleg CD vagy vinyl.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?