Egyáltalán Magyarországon kaphatók lesznek?

Hayley lassan nekiáll saját hajfestékei promózásának?

Reggel posztoltunk a Facebookon két új képet, melyeket Hayley Twitteréről csórtunk, aztán most néztük meg csak igazán őket, és feltűnt, hogy talán egy stúdiófotózáson készültek, következtetve a háttérből és a megvilágításból. Így az se lehet véletlen, hogy a pixelhalmazon szereplők közül mindenki totál beteletubbie-sodott. Ergo szerintünk összecsődítette a bandát, hogy elkezdje saját festékei reklámozását!

Balról jobbra: Brian O'Connor, Rosalina Young, Josh Dun és Charlavail
Balról jobbra: Brian O’Connor (fodrász), Rosalina Young (sminkmester), Josh Dun (Twenty One Pilots-dobos) és Charla Vail Effron (blogger/legjobb barátnő)

Ilyen színek lennének Hayley 2013 óta készülő hajfestékpalettáján?

Szerintünk igen. Sőt, őt ismerve egész csalódottak lennénk, ha nem. Persze, mindez csak feltételezés, de azért azt talán már tényként kezelhetjük, ha valaha végre elkészül és piacra kerül a saját márka (amit amúgy 2014-re ígértek – 2016 van), mindenhol – úgy itthon is – kapható lesz, mivel valamennyiünk kedvenc hajkirálynője azt nyilatkozta; alig várja, hogy a bolygón mindenkinek befesthesse végre a frizuráját.

(Csak tartanánk már ott!)

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?