Hiába redukálódott 2 tagúvá, a Paramore így is folytatja.

Hayley újra megerősítette: készül az ötödik Paramore-album

Hayley tegnapi tweetje után, miszerint Taylorral már írják a dalokat a következő lemezre, több külföldi zenei portál is breaking newsként hozta le, hogy kedvenc bandánk az ötödik albumon dolgozik, holott ez korántsem új hír, hiszen egészen 2013 őszéig visszamenőleg tudunk olyan nyilatkozatokat felsorakoztatni, melyekben arról számol be, hogy bőszen ülnek már a papír és a toll felett. Legutóbb épp pár hónapja nyilatkozott egy kissé aggasztót, de elég konkrétat ezzel kapcsolatban, amit mi is megírtunk.

Az énekesnő tegnap egyébként több magazinnak is megköszönte azokat a cikkeket, melyeket a zenekarról írtak Jeremy kiválása után. Ennek valószínűleg azért érezte szükségét, hogy ismét emlékeztesse a világot: hiába vannak csupán ketten, a Paramore egy banda, nem pedig Hayley szólókarrierje fut ezen a művésznéven — ahogy azt ismét egyre többen hangoztatják az elmúlt hónapokban.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?