Pletykák, spekulációk, érdekes tények és véletlen egybeesések ölelik körül a kiválás rejtélyét.

Mi állhat Jeremy kiválásának ködös hátterében?

Három nappal ezelőtt a zenekar a Facebookon jelentette be, hogy Jeremy többé nem tagja a Paramore-nak. További részletek hiányában azonban a rajongók elkezdtek spekulálni, és mivel Hayley-ék továbbra sem szólaltak meg a lényegre törő poszt óta, gyakorlatilag a sötétben tapogatózunk. Összeszedtük nektek a bejelentéssel kapcsolatos legfurcsább dolgokat.

  1. Nem értjük, hogy lehet, hogy a hír nincs fenn egyetlen hivatalos honlapon sem, se a zenekarén, se a kiadóén. Úgy gondoljuk, nem megszokott, hogy a banda egy ilyen fontos információt a Facebookon közöljön pár mondatban. Az időzítés is furcsa: néhány nap választotta el a Farro testvérek kiválásának ötödik évfordulójától (ami egyébként épp ma jubilál).
  2. Az is különös, hogy ha valóban békés elválásról beszélünk – amit ugyan senki nem erősített meg –, akkor miért nem maga Jeremy közölte a rajongókkal egy elköszönő posztban, hogy mi történt?
  3. Az említett bejegyzésben csupán annyit írtak:

    Jeremy is no longer going to be in the band with us,

    azaz, hogy „többé nem lesz zenekari tag”. Ez a mondat azonban nem tisztázza, hogy békés elválásról, régóta tervezett kilépésről, vagy esetleg kellemetlen kirúgásról van szó. Bár utóbbit mi is szinte lehetetlennek tartjuk, információ hiányában nem tudhatjuk.

  4. A fanok még abban a tudatban váltottak jegyet a második Parahoy!-ra (melynek hivatalos honlapja szintén nem említi a történteket), hogy mind a három taggal találkozhatnak a fedélzeten. Ha valóban rossz érzés nélkül vettek búcsút Jeremytől, akkor miért olyan sürgős a dolog, hogy már a márciusi hajóúton sem vesz részt? Nem egy hosszú turnéról van szó, inkább csak egy néhány napos nyaralásról, melyet a tagok a családjaikkal együtt élvezhetnek. Azt is fontos megemlíteni, hogy valószínűleg Jeremy is leszerződött az útra, hiszen a promóciós képeken ő is látható. Igazán elvihetett volna minket még utoljára abba a bizonyos templomba.
  5. Taylor nem aktív egyik online közösségi felületen sem, Hayley pedig egy szót sem írt kedd óta. Ez nemcsak, hogy szokatlan, de nagyon-nagyon aggasztó is. Igyekszünk azonban tiszteletben tartani, hogy most ők is „gyászolnak”, és próbálják feldolgozni a dolgot, de reméljük, hamarosan hallunk felőlük. Valószínűleg csupán idő kérdése.
  6. Szárnyra kaptak olyan híresztelések is, miszerint a Fueled By Ramen áll a döntés hátterében, ezt azonban nem kommentálták – valószínűleg nem is fogják. Pletykák szerint mindenesetre épp ebben a hónapban esedékes a zenekar és a kiadó közti szerződésújítás, amit ezek szerint Jerm már nem ír/írt alá.

Ami pedig számunka a legdurvább, egyben a legfelfoghatatlanabb, hogy az elvakultabb rajongók valahogyan megszerezték az exbasszusgitáros telefonszámát, és a privát mobilján zaklatják, követelik, hogy azonnal mondja meg, miért intett búcsút 11 éves karrierjének.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Egy hozzászólás

  1. Hát lehet, hogy ahogyan az esküvőről, erről sem fogunk megtudni semmit…
    Nagyon rossz, hogy semmit nem tudunk. Bár ne lenne igaz 🙁

Vélemény, hozzászólás?