A Farro testvérek kilépésének ötödik évfordulója előtt két nappal Jeremy is kivált a Paramore-ból.

Bréking! Jeremy Davis ismét kilépett a Paramore-ból!

Magyar idő szerint hajnali 3 után pár perccel jelentették be az együttes Facebook-oldalán, hogy Jeremy 11 év után újra kilép a bandából, ami érthetően hatalmas sokként ért minden rajongót. Hayley és Taylor hivatalos közleményükben beszámoltak róla, hogy bár a Self-Titled-éra igazán sorsfordító volt a karrierjükben, nem csak jó dolgokat hozott az életükbe. A Paramore mától kéttagú bandaként folytatja.

Az elmúlt néhány év az egyik legteljesebb pillanatokat hozta el számunka… mind emberként, barátként, zenekarként. A Self-Titled-éráról tudtuk, hogy fontos és meghatározó lesz számunkra, de ugyanakkor azt is tudtuk, hogy tovább kell majd lépnünk belőle. A továbblépés pedig fájdalmat és változást jelent, és néha ez a változás nem az, amiben mindannyian reménykedtetek. Újra és újra, számtalanszor megfogalmaztuk már ezt magunkban, de nincs rá jó mód, hogy ezt leírjuk… Jeremy a továbbiakban nem a zenekar tagja. Hogy őszinték legyünk, ez számunkra is nagyon fájdalmas. Miután elég időnk volt kitalálni, hogyan lépjünk tovább, rájöttünk, hogy hiszünk abban, hogy a Paramore-t lehet, és kell is folytatni. És mi fogjuk is.

Hálásak vagyunk azoknak az embereknek, akik átsegítettek minket a nehéz időszakokon, hiszen rájöttünk, ugyanakkora részük van benne, mint nekünk. Reménnyel állunk hozzá a Paramore jövőjéhez, és kíváncsian várjuk Jeremy következő lépését. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a belénk vetett hitet, ez vitt minket előre. Néhányotokkal találkozunk nemsokára a Parahoy!-on. Ha pedig nem jössz az utazásra, akkor találkozunk 2016-ban.

— írták az aggasztó levelet, amelyben nem magyarázták, miért is távozik pontosan az együttesből a basszusgitáros.

Jeremy egyébként már tíz éve is kilépett egyszer, ám akkor öt hónappal később a többiek kérlelésére visszatért. Sajnos családapaként, feleséggel és egy kétéves gyerekkel az oldalán erre már nem látjuk az esélyt, és a decembert hivatalosan is a legszomorúbb hónapként könyveljük el magunkban, ugyanis két nap múlva pedig a Farro testvérek botrányos kiválásának ötödik évfordulóját „ünnepelhetjük”.

#ParamoreIsStillABand

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

8 hozzászólás

  1. annyira szeretném hogy ez csak vicc legyen… 🙁 🙁

  2. Két dolgot akartam leírni ezzel kapcsolatban, de mindkettő benne van a cikkben…
    Az a baj, hogy nagyon úgy érzem, ez nem csak vicc… eléggé lesújtott a hí­r.
    Valószí­nűleg ezt is megoldják, de valljuk be, már nem lesz az igazi.
    (durva, de komolyan nem találom a szavakat)
    🙁

  3. MIIIIH?!?!?! :(((((((((

  4. minek is keltem fel ma reggel :((

  5. Jajj nee… erre kelni a legrosszab dolog. A mai napomat el is ásom… 🙁

  6. Legkevésbé Jeremyre számí­tottam, hogy otthagyna a bandát:(((((((((((((((((((

  7. Ezt is megoldják, de hihetetlen :'( a Paramore számomra a világ legjobb bandája, elképsztő, hogy í­gy fogynak a banda tagok…

Vélemény, hozzászólás?