Reméljük, már a tavaszi Parahoy előtt kapunk pár új dalt!

Így halad Hayley az új Paramore-dalokkal

Hayley nemrég azt csiripelte, hogy idén már semmi más dolga nincs, csak dalszövegeket írni, és úgy látszik, szorgalmasan is dolgozik rajtuk, mert helyi idő szerint tegnap este 6 után már arról tájékoztatott minket, hogy a dallamokkal „szenved”, vagyis:

A hangjegyzeteimet nézegetem, próbálok előásni valami régi dallamötletet, de egyelőre csak egy halom kusza hangsávot találtam. 😐

Amúgy már 2013 (!) őszére demókat ígértek, és így 2015 végén már tényleg reménykedünk abban, hogy a 2016-os Parahoy előtt kapunk valami finomságot, mert azért valljuk be: elkeserítő lenne a tavalyi setlisttel koncertezni egy alsó hangon is félmilliós hajóúton.

Ami nem az új dalokhoz kapcsolódik, de azért érdemes megemlíteni: ugye, Hayley tegnap sárgára festette a haját, ami többek szerint már az új, lassan, de a jelek szerint egész korrektül készülő saját hajfestékmárkájának promózása. Amúgy meg szerintünk még nem ment férjhez, kedvenc frontasszonyunkat ugyanis egy ilyen puccos helyen látták a napokban, és talán még az is – mármint az esküvő – szervezés alatt áll. De ennyire elcsúsztak volna az eredetileg szeptemberre tervezett menyegzővel? Vagy csak egy konferencia miatt volt ott?

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Egy hozzászólás

  1. aggasztó a helyzet 🙁 XD

Vélemény, hozzászólás?