Közel 9 év után elérte a százmilliós nézettséget a Misery Business klipje

Nyolc és fél év kellett hozzá, hogy a Fueled By Ramen YouTube-csatornáján elérje a bűvös nézettségi számot a Paramore sikerét meghozó dal klipje. Kedvenc együttesünknek ez már/még csak a második olyan videója, mely megugrotta a százmilliót – az első 2014 áprilisában a Decode volt –, de jó hír, hogy a maga 94,9 milliós letöltöttségével a The Only Exception is a nyakán van.

Ha mindent, mármint MINDENT szeretnétek megtudni a MizBizről, itt, itt és itt egész részletesen beszámoltunk azokról a dolgokról, amikről Paramore-rajongóként feltétlenül tudnotok kell, itt pedig a csudiklassz dalszövegfordítást találjátok!

tumblr_m9smexPnkR1qi0dw0o1_500

Ha körülnéztek egyébként a kiadó YouTube-csatornáján, igaz, nem a Paramore vezeti a legnézettebb videók listáját, de konkrétan minden második klip az övéké, ami egyértelmű jele annak, hogy ők a Fueled By Ramen egyik, ha nem a legnépszerűbb zenekara.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?