Rajzverseny 2015

Yay! Annyira felbuzdultunk tavalyi rajzversenyünk sikerének emlékétől, hogy úgy határoztunk, idén indítunk egy újat, némi szabályváltoztatással. Mostantól a hagyományos rajzok, festmények stb. mellett a digitálisan készült műveket is várjuk, és ezúttal egy helyett két nyertest hirdetünk! Az egyiket a rajongók szavazzák meg, a másikat a Paramore Hungary szerkesztői.

Jelentkezz!

Ha van olyan alkotásod, amit szívesen megmutatnál a magyar rajongóknak, vagy ha tavaly is indultál, de azóta újra ténykedtél, ne habozz, küldd el az info@paramore.hu-ra a beszkennelt/lefényképezett/Photoshopból kimentett grafikád október 31-éig! Ha még nincs, több mint egy hónapot biztosítunk arra, hogy kreálj valami lélegzetelállítót!

Szavazz!

November 1-jén feltöltjük Facebook-oldalunkra a beérkezett rajzokat, és a hazai fanatikusoknak egy teljes hónapjuk lesz eldönteni, ki és mi mellett teszik le a voksukat. Eredményhirdetés december 5-én!

Nyerj!

Ha ügyes vagy és elnyered a Paramore-rajongók tetszését, illetve a miénket, az együttes 2008-as koncertalbuma/koncert DVD-je, a The Final Riot! lehet a tiéd. (Szokás szerint, erről képet a Facebookunkon láthattok majd hamarosan.)

A tavalyi rajzok

 

Dobjatok egy lájkot az általatok legjobbnak vélt rajzra! A szavazás szeptember 15-éig tart. A nyeremény: http://goo.gl/TFgxmX

Posted by Paramore Hungary on Monday, September 1, 2014